banner
  • Whysper
    Figyi konkrétan amikor jönnek az ellene kétkezes harcosok akkor ugye azok immunisak az össze warrior stunra fellökésre stb. szóval ott konkrétan püfölöm ,hogy haljon de 95%-ba a warriror összeesik aztán addigra le kell ölnöm. szóval kb tényleg használhatatlan. Ami az előnye lenne azt konkrétan nem lehet vele használni. Az a baj ,hogy igy is kell egy pajzsos mellém és Én annyit nem sebzek mint egy varázsló vagy hunter pl. kb. Így elveszek egy értelmes dps helyet. Mondjuk adott a szitu amiből rengeteg van jön egy 5 fős csapat. abból 1 MAUlL1 ranger 1 mage 2 harcos. na most ezt elég lenne egy pajzsossal felfogni aztán a dpsek ledarálják. de cleavvel nem sokra megyek mert ebből MAULt alig sebzem a sima ütésekkel a mage meg a ranged messze van (jó oda rántom király ,de ellenben a tűzvarázsló 3x olyan gyorsan 3x annyit aoezik a Ranger meg igaz nem aoezik de akkor single dmg-e van ,hogy esélyem nincsen nem beszélve a robbanó íjakról amik olyan gyorsan töltenek vissza ,hogy csak na. Szóval nem sírás mert nem váltom le mert ez a kedvenc karakter stílusom (jó a shamant szeretem még de az nincsen), de azért kicsit elkeserít néha 8) Arról nem is beszélve ,hogy a LILA kétkezes fegyverek kevesebbet sebeznek mint amiket Én craftolgatok 8)