Whysper#4012
Ne mondjam ,hogy a sárkány úgy öltem emg ,hogy holdingoltam a karaktereket hátul és a magel egyedül takarásból szépen alssan agyonlőttem és mikro szivacs lett volan akkro kiszaaldtam az egyik hátsó karakterrel és feltámadt aztán vissza és ez ment végig. 13-as srákány úgy ütötte agyon a villám resistes warriromat mint semmi nem lett volan.. kb eséyltelen kategória 8) és egy mage autó attackkal meglett 8) ----- 1 Quarrit biztos nem fogok mégegyszer kezdeni.. nicns rá rendes vért se sisak semmi(fejpánt sem) - ( már vagy ezer vért esett amti nem használhat és sokkal jobb mitn az övé.. 2: aztán meg ez ,hogy nightmare-n 15-s szinten eséyltelen a 13-as srákány és igy kell trükköznöm ,hogy egy heroval ölöm le.. 8) Megérteném ,ha erős lennék mint az állat a kétkezessel ,de azért mikro az ijjász 2000-3000 critel a warriorom emg 800-t akkro cseszhetem a cleavelését mikro amásikkat agyonlövök egy sárkányt ezzel meg rá se nézhetek. POTI resist minden volt. nagyon remélem ,hogy később azért lehet értelmes herot csinálni ebből is! 8)