banner
  • Whysper
    Sziasztok. nekem. tetszik a játék .. legnehezebben tolom ,hogy sokáig tartson és eddig egy portalt nem tudtam bezárni,de azt nem is tudom mert learatnak...mire betolom az első grp-ot és oda futok bezárni addigra rám ereszt 100-ból 100x vagy 8 enemyt,de ez csak egy portal szóval majd vissza térek rá! 8) fő karim greatswordos harcos van a tan,k a az ijjasz meg egy magus.. elég nehéz... néztem azért elég ranged kedvenc a játék mert volt egy szitu ahol egy banda állt és komolyan úgy ültem meg őket mert direkt fightban agyonverték a csapatot easybe. MAX range és az ijjasz egyedül szépen lassan agyonlőtte a többiek meg holdingoltak 8)

nekem 2 dolog nem tetszik.. egy ez a kamerázás nekem nagyon nyögvenyelős. nagyon sok játék van ahonnan átvehették volna gyorsabb kamerát...macera nehol,de mindegy nem nagyon rontja el az élményt.
    2 a CPU skálázása 8 szálat nálam össze vissza dobálja...

abba tudna valaki segíteni párszóval elején vagyok,de ha bemegyek egy hitnerlandses területre és már annyit bányásztam ,hogy egy tankot is építhetnék belőle. Akkor vissza tudok mennia kezdőre. vagy be kell fejeznem az egész Hinter-t és utána tudok bemenni?
    Viszont Én nem tudom pénzem van mint a tenger ahhoz képest amit a vendorok árulnak... viszont nehéz abba hagyni . remélem később is ilyen érdekes lesz, de mondom ahogy néztem a ranger meg a mage nagyon kemény. volt Olyan,hogy meghalt az egész csapat és a maradék deamont lehoztam a mage karival a fagyasztás és mind-dal... Bár igy 6-s szinten már 3 támadó spellel elég jól lehet haladni a warriroral.. a block/támados spellet csak tanunttal jó viszont ezzela kamrával rendszeresen másik irányba fordul be a harcos.

eddig olyan 80/100 adnék neki,de ha kicsit javul a később a warrior életképsége ha már létezik 90/100-t ér nekem.

ui.: van még egy nagyon nem értem benne.
    1:még ennyi rogue dropot nem láttam .. nekem 3 fegyver esett meg vendoros a kétkeezs harcos itemek.
    2: egykezes axe/sword/dagger... nemhogy gyorsabban ütsz vele ,de még nagyobb sebzésesek esnek mint a greatswordok. legalábbis nekem ez volt 98%-ba a dagger annyit sebzett mint a greatswordok.