banner
  • Sir Quno Jedi
    Nekem a játék amúgy nem nyerte el az osztatlan tetszésemet, mint játék, túl mmos nekem, értelmetlen kutyagolás. Viszont a párbeszédek, az a rengeteg lore, a kapcsolatok a karakterek és múltjuk között, az ősi kavarások stb. az csillagos ötös, bár nem adja könnyen magát. Órákat lehet megen dumálni a karaktereinkkel és ez nagyon jó. És nem csak velük. Olyan mélységek vannak benne, hogy veszélyes, az ember csak kapkodja a fejét. Ha felületes vagy, nem is érted, mi van és ez miért történt, mi a rohadás bajuk van a kariknak a döntéseiddel stb. Ki kicsoda és ki kever-kavar és mit. Durva. Mint a valós világban, csak sodródsz reménytelenül és igyekszel tiszta lelkiismerettel cselekedni, de mi a helyes, csak messziről ugathatod...

Én mikor találkoztunk Tudjukkivel a Fade-ben, az előző részekben hozott döntéseim fényében eléggé odabaszott, csak néztem, kemény. Ez már harci szellem vaze. De a lelkek kútja is erősen átjött nekem... Bírom az ilyen iszonyat sötét, végképp reménytelen sztorikat és ez a három DA, ez bezony az, de betonbiztosan. Talán az FF13-2 vége volt hasonló hatással, hogy szinte érezted, hogy milyen mélysége van a sötétségnek... :DDDD