4680
-
#3877 -
Evoluti0N #3876 Haladj előre a fősztorival és feloldódik egy operation, ami után csinálhatod ott a küldit.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.01.15. 14:50:40 -
#3875 Solas Swaggins , Illetve egy elég jó kis kard.
Azt tudja valaki, hogy Emerald Gravesen, hogy lehet bejutni az Tomb of the Emerald Knights-ba? Southfinger towertől van nem messze, elfek vannak a helyszínen és beszélni is lehet velük.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.14. 21:38:08 -
#3874 Ha valaki szeretne haj, szem, smink stb színt változtatni a karakterén van már egy mod nexuson. Nekem működött, nem okozott a mentésben problémát. (eddig)
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.14. 15:39:05 -
jocika #3873 Kár. Köszi. -
#3872 Itt nincs ilyen. -
jocika #3871 Azt meg lehet nézni valahogy a játékban, hogy hogyan viszonyulnak hozzám a társaim? -
#3870 Próbáld kilőni a vírusvédelmet, meg mindent, ami gyanús lehet. Néha egy programozható egér driver, egy afterburnetr, vagy bármi rezidens porgram okozhat gondot. Amire nem is gondolnál. Meg próbáld asztalról indítani a gammát rendszergazdaként (run as...)
Esetleg meg lehet próbálni alacsonyabb beállításokkal, vagy ablakos módban stb. mert lehet túlmelegszik a vga, vagy van valami effekt amit nem komázik. -
#3869 ki kapcsoltam de még mindig csinálja -
#3868 Origin overlay-t ki kell kapcsolni. Van akiknek segített. Nekem nem volt vele gond, de azé kikapcsoltam. -
#3867 Hali tudna valaki segíteni random kifagyások ellen? A legfrissebb driverek vannak a gépen meg minden program a legfrissebb ami kell a játékhoz. A gépigény az meg van akadály mentesen fut a játék mint mondtam random kilépés ok nélkül valaki segítene. -
RAMyMamy #3866 tárgytalan, közben rájöttem, hogy nem ez volt a gond -
RAMyMamy #3865 hali
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a what pride had wrought című küldetésnél járok és nem tudom megoldani a 3. "puzzle"-t, mert állandóan feljönnek utánam a csapattársaim. az előző kettőnél pedig nem volt ilyen probléma :/
érdemes egyáltalán megcsinálni a rituálét? az under her skin mellékküldi megvolt, úgy olvastam, hogy akkor nem kell calperniával megküzdenem -
#3864 110 óra... Hissing Wastes-hez már volt türelmem, azon kívül mindenen teljesen végigmentem, kipucoltam (néhány üveg, és mozaik kimaradt, nem érdekelt). Hissingre csak bementem a sárkányért és kész. A közepétől, amikor már könnyen túlnövi az ember a pályákat, roppant unalmassá vált az egész. Nem értem, ha egyszer megcsinálták open world jellegűre, akkor az ellenfelek szintjét miért nem a mi szintünkhöz adták meg... így egy kicsit felesleges volt az open world. Rossznak nem volt rossz, de ahogy már annyian írtátok, vannak benne bőven hibák. Cassandra + 3 mage-el sok sárkány úgy halt meg, hogy még csak egyetlen poti sem fogyott megfelelő övek felrakása nélkül. -
bazsidiver #3863 mellék küldetésekkel, riftek bezárásával tudod növelni a powert -
Roccio #3862 Sziasztok! Hogyan tudom növelni a power resquired-et? Sehogy nem találom a módját.. -
#3861 1 tank 3 rangeddel biztos fun
szerk: ja, nem
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.01.08. 20:01:05 -
#3860 1-2 evvel :p -
Evoluti0N #3859 More recently. :D -
#3858 Icewind dale-ben fun volt, vagy more recently da1ben -
MrAndree #3857 Azért sárkányt ölni fun. -
#3856 Ez így igaz, A mellék küldetések meg bénák... mmo-s daily quest szerű fetch-quest majdnem mind... -
Evoluti0N #3855 Nem nagyon tudtak mit kezdeni ezzel az ún. "open world" dologgal. Ebben nem igazán van gyakorlatuk. Így annyit sikerült összehozniuk, hogy telepakolták MMO-szerű tartalommal, küldetésekkel a játékot, hogy legyen tennivalója a játékosnak. Igazából, ha az ember nem csinálja meg az összes mellékkest, hanem csak a főküldetésekre koncentrál, akkor nevetségesen rövid a főszál.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.01.08. 11:02:27 -
Bucsek #3854 köszi az infót :) -
rocsikzoli #3853 Azért ez mindenesetre bizakodásra ad okot. :)
"Just thought I would share this, I have been working with another user on getting talktables to be exportable back in game. This user has written the code to reconvert the talktables after modifications, and here it is ingame."
http://daitools.freeforums.org/download/file.php?id=25
Utoljára szerkesztette: rocsikzoli, 2015.01.08. 10:44:37 -
#3852 és még elötted is páran leírtunk már ehhez hasonlót... -
mike01010101 #3851 Érdekes, ha visszanézed a tegnapelőtti hozzászólásomat, szinte pont ugyanezt gondolom én is. Talán nem tévedtem akkorát:) -
Nos #3850 Nagy volt a lelkesedésem anno, már az európai megjelenés előtt két nappal elkezdtem játszani usa ip-vel, de még mindig nem fejeztem be. Már a vége felé lehetek, kb 70 órám van benne, de semmi kedvem leülni mellé. Szóval végeztem vele a vége előtt.
Egyébként elég sok energiát beleöltek, szép is, story is van benne, idén még az év játéka címet sem tagadom el feltétlenül tőle, ha objektívan nézem (komoly kihívó sem volt talán), de nem jött be igazán. Ja, a Skyrimba ennek a játékidőnek a duplája észrevétlenebbül belecsúszott.
Ez a játékrendszer valahogy frusztráló. Agyatlan, respawnoló AI, nem érzem át a karakterek képességeit (tudom mire jók, csak harc közben nem jön át az impact), elfrootgrindelés . . . sok rendkívül idegesítő dolog van benne. Most tényleg, kb ezer embert irányítok, bányáim vannak, egész országrészek felett rendelkezek, de nekem kell összebányásznom a k...szott vasat is a r.....t gyökereket. Miért kell ilyen mmo marhaságokat behozni??????
Ellenben szép.
De annyira "elunalmasította" nálam a stílust, hogy elkezdtem szöveg alapú és oldschool szerepjátékokat nyomni :) Steve Jackson: Sorcery - fantasztikus, főleg a második rész, és a plliars of ethernity is várós. -
#3849 Amíg nem veszik ki ezt a védelmet a játékból, addig nem lesz, mert nem megoldható. Arra meg, hogy kivegyék kicsi az esély. Talán majd 10 év múlva. -
rocsikzoli #3848 Hidd el, nem mondtam volna, ha nem gondolnám úgy, mivel magam is fordító vagyok/voltam. Egyébként mivel nem is ismerjük egymást, nem értem az ellenségeskedést, szerintem az én hangnememben semmi kihívó nem volt. Részemről a téma lezárva, remélem, hogy Bucsek azért elégedett volt a válasszal. -
#3847 Ha te mondod biztos tény -
rocsikzoli #3846 Meglehet, még ma is előveszi az ember az első részt is, ha úgy tartja kedve, miért ne venném elő ezt is öt év múlva? :) Nem kell itt rögtön negatívkodni, csak a tiszta tényeket közöltem. -
#3845 Akkor 5 év múlva tableten kitolod magyarul -
rocsikzoli #3844 A "nem lesz"-re azért nem vennék mérget, csak nem mostanában. A szövegek már kinyerhetők elvileg teljes terjedelmükben, csak duplikálva van sajnos egy részük és kissé össze-vissza. A visszaimportálást még nem sikerült a Mod Tools-ba visszatenniük a rajongói moddereknek, de szerintem 1-2 hét kérdése. -
#3843 nincs, nem lesz. -
Bucsek #3842 Sziasztok, tudtok valami infót a magyarításról? készülget lassan, kik csinálják, ha csinálják? Előre is köszönöm :) -
#3841 Na kérem szépen level 24, story kész, mind a 10 sárkány halott, mellék küldetések 95%,már csak ilyen asztalnál kraftolós dolgok maradtak...
Még több ilyen nagy volumenű játékokat 87 órám van benne... -
mike01010101 #3840 Abszolute Corypheusra meg a fél erejét elvesztett sárkányra értettem. -
#3839 Végső küldi egy rakás szar volt kicsi habbal a tetején egy koktél cseresznyével, de egynek elment. Már ha Corypheusra érted és nem a stáblista utáni 3 másodpercre -
#3838 de.