Although#3890
Nem csak ez a gond, ez a beteg liberális világ mindent megmérgez. Hányinger kerülget ahogy olvasom a sok idiótát ahogy nem tudják mit jelent a játék vagy ahogy azon vitatkoznak vajon Sera rasszista vagy sem. Vagy hogy ez rossz arc ez meg jó, mintha csak ez számítana ki tetszik nekem meg ki nem. Nem csodálom, hogy Gaider nevet rajtuk meg gúnyolódik. Felét se értik az egésznek. Nekem kb valami összeállt, de ha nem is értek valamit annak csak örülök mert akkor van min gondolkodnom még. Ez a legjobb benne :) Ahogy összerakod a kirakóst. :)
Mondjuk még nem értem mire kellett neki a gömb, ahogy látom és egy mondata egyértelművé tette, akarata ellenére ez nem működik, senkinek, tehát gyanítom belefáradva az eonok óta tartó szemlélésébe az értelmetlen világnak talán át akarta adni Mythalt a gray warden és Morrigan közös gyerekének. Szegény Morrigan meg :) A végére azért rájött mekkorát tévedett :) Edit: Bár nem mert arról beszél a gyerek lehet a kulcs arra amire vártak. Huha, még párszor át rágom magam rajta még. Csak jó lenne egy kis tartalmi bővítés mert kedvenc gonosz karimmal lehetetlen ez a játék :D