banner
  • 4kerkeen
    Ismét pár kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni (már korábban említettem, h ilyen típusú játékokkal még nem nagyon játszottam, így innen a tudatlanság):

1, Elf/Mage-el játszom, már a teljes Hinterlandsot felfedeztem, Champions of the Just volt az utolsó nagyobb küldetés.

Az említett térképen majdnem az összes side quest megcsináltam, jelenleg 7-es szinten vagyok, de nem nagyon tudok tovább mozdulni semerre amerre érvényesülni is tudnék, annyira gyenge szar a karakterem... Egyszerűen nem tudom fejleszteni a fegyvert, nem találok jobbat, a boltban nincs olyan, ami jobb lenne, craftolni sem tudok, mert valahogy azokat a cuccokat amik nekem vannak "nem lehet". Van valakinek valami tipp, hogy most mit lehet csinálni? A térképen gyűjtögettem mindent ami csak volt. 49 DPS-es fegyverrel nyilván reménytelen, de jobbat nem találok, csak sokkal szarabbakat ennél is...

2, Nem tudom eldönteni, hogy amikor lootolok valamit, akkor az melyik kaszthoz tartozó fegyver/páncél stb... Szín alapján kéne látni? Szükre, kék, sárga stb...?

Nagyon tetszik a játák, de kezd elmenni a kedvem tőle, mert nem nagyon jutok dűlőre :(