Evoluti0N#3553
Szerintem nincs itt gond az open worlddel. Ott a gyorsutazás, ha az ember el akar jutni valahonnan valahova. Első alkalommal nem akarok gyorsutazni egy új területen, mert fel akarom fedezni. Elvégre azért van ott. Aztán meg a campek feloldása után már nem jelent gondot az, hogy egy területen gyorsan haladjak a helyszínek. között. Egy-egy területre ritkán utazik vissza az ember, mivel ha megcsináltam ott mindent, akkor minek menjek vissza. Szóval emiatt az ellenségek respawnját se élem meg olyan nagy gondnak. Ha pedig egy régi területen van új küldi, akkor megint gyorsutazás a küldihez való legközelebbi helyre. Potigondra pedig a legjobb megoldás, hogy ha az ember minél előbb feloldja a 3 potis slotot + a több gyógypotit. Így aztán második helyre mindenkinek lehet a regenerációs potit, ami fejenként +5 darab gyógyító poti. A harmadik slotba meg azt rakja az ember, amit éppen gondol. Eddig nagyon ritkán volt olyan, hogy poti miatt vissza kellett mennem valahova. Max azért mentem vissza, mert elindultam a campből egy más irányba, vagy küldit adtam le. A legtöbb esetben pont útba esik egy camp, vagy egy még fel nem oldott camp, ahol feltöltöm a potit.