banner
  • Sir Quno Jedi
    Séta helyett inkább valami gyorsabb utazás kéne, mert túl nagyok a terepek és még jobb hátasok is CSIGALASSÚAK. Ki a halálnak van kedve már ismert terepen perceket galoppozni bármi van. Aztán ha csata, leszállsz, megvívod, újra mount. Ez idegörlő rohadtul. Meg az is, hogy mikor már gyakorlatilag semmi xp-t nem kapsz az ellenfelekért (meg sok szinttel kisebb szürke lootot), akkor is meg kell velük küzdeni feleslegesen, mert pl. letennéd a zászlót, de míg ellenfél veled "harcol" nem lehet (meg néhol ajtót nyitni sem, meg semmit sem, ami olyan interakció, amit harc közben nem enged). Miért nem lehet megfutamítani a gyengébb ellenfeleket, vagy valahogy ledarálni őket (pl. lóról) különösebb lassítás nélkül. Nomeg a respawn, huhhh... Kéne valami repülő hátas, vagy valami varázslat, vagy tárgy, amivel gyorsan lehet suhanni, akár automatikusan is, megadod a célt és ODAMEGY pikk-pakk.

Ez az mmo fílin nagyon uncsiak. A játék "da like" sztori része az most is jó, de nem1x abba kell hagynom, mert már hányingerem van tőle és bealszom az unalomtól is. Ilyen az első két részben nem volt, azokat nem tudtam abbahagyni, éjjel-nappal toltam, ha 1x rákattantam. Ezt időről-időre muszáj leállítanom, vagy különben uninstallálom. Tiszta kutyagoló szimulátor, semmi más, értelmetlen loot-tal és gyenge ellenfelekkel. Legalább lenne értelme a grind-nek akkor és lehetne fejlődni, de nem, azt sem...

Ez az "openworld" nagyon nem tett jót neki. A régi jó da cső feelin tökéletes volt. Csak legyen sok helyszín és átmehess köztük, de ott a városokat leszámítva jöhet a cső.