banner
  • Etelkozi Vata
    Most már én is beletoltam vagy 8 órát a játékba, de én gameplay helyett egy egész más dolgon szeretnék lamentálni.
    Mikor megvettem a játékot és telepítettem, onnan 6 keserves nap következett, mert állandóan a bejelentkező autosave képernyőnél fekete képernyős fagyás következett, akármit csináltam.
    Aztán megkaptam itt a fórumon, hogy kevés a mag a procimban (bár más 4 magost igénylő program ment a 4. generációs i3-on, csak ez nem), de kaptam tanácsokat is. Ezeket próbálgatva el is jutottam a főmenübe, de benchmark, setup, new game, bármibe mentem, fél perc után elszállt az egész.

Aztán varázsütésre szombat óta a játék egyszer sem fagyott ki, vígan fedezem fel Hinterlads-ot, és bár alaposan lebutított grafikával játszok, de játszok.

Igaz, hogy betöltéskor minden képernyőn megnyomom a shift-f2 kombinációt, ami nem tudom, mit csinál, mert semmi látható jele nincs, de most már szertartásszerűen nyomkodom.

Aki érti ezt, kérem világosítson fel: mi történt?

Köszönöm!

/A játék egyébként kafa, és nem ismétlem el az általatok már kivesézett hibákat, mint attribute pontok elosztásának hiánya, gagyi inventory, ótvar harcrendszer, mmo feeling, satöbbi.../