-
Nnna, így 41 óra után megejtettem első respecemet. Mágusomnál. Ugyanis kellenek az eldritch detonator skillek, meg minden ami cc+aoe.
Most használok:
- villámketrecet, mivel felupgrade-elve csúnyán plusz sebzi aki(k) benne van a többi kapott sebzése után és össze is húzza őket egy helyre
- területre tűrobbanást, mert baszottul berobbantja a népet
- a szokásos rift varimat, amit alapból ad idővel a program, mocskosul jó ezekkel kombinálva, csak staminát fel kell hozzá túrni
- azt a jégugrásosdit, mikor keresztül hussanok az ellenfeleken és közben sebzem is őket, az szép dodge helyett és ingyen van, nem kell mana
- a jégvihart, minden lehetséges formában (jég ágon) megerősítve, mert ugyan elszívja a manánkat, viszont szépen takarítja a területet
- láncvillámot, mivel upgradelve nagyon oda lehet baxni a népeknek bárhol is állnak, páncélosok ellen tökély
- a sok kis mágikus támadást egyben (villám ágon), mivel az is kombó robbanó skill, ha földön vannak mehet rájuk, de 1xrre csak egyre jó
- most kivettem a mind blast-ot, de igen hasznos, majd visszatanulom, ha közel jönnek beng és repülnek/békén hagynak/megzavarodnak
- a barriert, pedig az sem kutya, majd visszaszedem, kiváló védelem
- meg a sima villámot, az bénít, szal. nem is olyan rossz, csak durva ellenfelek nem bénulnak le tőle feltétlen, kicsik ellen meg túlzás
- a tüzes támadó skill nem sokat ér, bár pánikolnak tőle, de csak egyre hat, ami ellen meg tűz kell, annak mehet a területre való
- van még ice armor-om, amit magától aktiválódik ha perzisztens jégvari mellett vagyok, vagy valaki lefagyott (ice mine, blizzard stb.) és ez kurva jól véd ingyé, mana nélkül
- használok ice mine-t, mert ha valaki közel jön beng megállítja az elsőt (és aktiválja a közelsége az ice armort), de durván, majd idővel tűzaknát is szeretnék a sebzése miatt, meg tűzfalat esetleg
- még idővel össze akarom rakni, hogy a barrierem leverése jégrobbanást adjon (jég ágról van ilyen skill) és utána jöhet egy ingyen cast, az életmentő lenne, meg van amikor bajba vagyok, autobarrier jön rám, azt is használtam egy ideig, jóféle.
Jah és most jöttem rá, hogy van borospincénk is vaze és oda gyűlnek a borok, amiket fellelünk! :D