banner
  • PTW
    Érdekes, hogy ezek szerint itt mindenki boldogan játszik, miközben én azon szerencsések táborát erősítem, akik kifizettek 12 ezret egy nem működő játékra? :(
    Rommáfagyasztja a gépet, elszáll a videókártya (gtx660), semmit nem lehet tenni, mint patchre/driverre várni. EA support fórumon már lincshangulat van telejsen jogosan.
    Amúgy mindent minimumra véve nem hal meg (csak cutscenek közben van egyébként a fagyás), de erre meg nem vagyok hajlandó, mert kb hibátlanul fut high/ultra beállításokkal.

Amennyit láttam belőle (hinterlnadsig elszenvedtem magam és ott kicsit bolyongtam) az nagyon tetszik, érzem, hogy nagyon-nagyon be fog szippantani.

Egy valamitől viszont már most frászt kapok: rouge karaktert indítottam, és ha jól vettem észre (vagy csak elképesztő béna lennék?) a target lock mintha egyáltalán nem működne. Hiába vagyok lockolva egy enemire össze vissza támadok mindenkit épp amere néz a karakter. Ez így mi? Főleg rouge-nál, ahol a flankolás mindennél fontosabb lenne.

Na mindegy, próbálok türelmesen várni, hogy végre énis elmerülhessek benne.. talán karácsonyra lesz is belőle valami

Utoljára szerkesztette: PTW, 2014.11.28. 20:58:37