banner
  • Sir Quno Jedi
    Itt is úgy kell harcolni. Én három mágus + egy kétkezessel tolom. Preferred képességnek a winters grasp van beállítva az össze mágusnak, meg a chain lightning. Ez úgy nagyobb tömegeket kicsit szét is tud zilálni indításnak. Közeliek fagynak, majd villámot kap mindenki elosztva, amint van energia. Az energia reservet is le kell náluk venni nullára, akkor jobban el merik lőni a varikat. A kétkezes meg magára vonja az ellenfeleket szépen közben. Ezt csak akkor konfigurálgatom át, ha nagyon fagyállóak az ellenfelek, vagy villámbírók. Komolyabb létszámú csatákban meg mehet a területre ható tűzvarázslat alájuk háromszor :D (de azt kézzel indítom). Ha nagyon durva a helyzet, lehet barriert rakni mindenkire, aki él és mozog, de ez nem jellemző. Jah és mindenkinél aki mágus, jó kis master jégbot van, jól felcuccolva a slotjaikban. Magam kreáltam őket. Mindegyik kicsit más. Nomeg az a képesség, hogy 15sec-enként bebasz egy kiadós villám bárkire aki 25 méteren belül van és ez semmibe sem kerül, nos ez igen hasznos, ha mind a három mágusodnak be van tanulva. Csak úgy hullanak a démonok, mint a legyek. A mágusok különösen jól ellenük, mert a mágia sebzi őket durván. Lekardozni őket sokáig tart.

Próbálgattam három harcos (két pajzsos, egy kétkezes ) egy mágussal is, de az öngyilkosság. Képtelenek megvédeni a mágust, mert nekik mindig közel kell menni az ellenfélhez és még ha vannak is erre skillek, azoknak meg stamina kell. Szal. lófasz.

Rugót meg már nem viszek, az a pár ajtó meg láda hidegen hagy. Létfontosságú unique cuccok úgyis mindig olyan helyen vannak, amit nem nyit a rugó sem, a többi meg csak szemét, nem kell. Meg úgyis vissza tudok menni rugóval is, ha nagyon böki a csőrömet a hely(zet).