banner
  • FNightWalker
    Üdv.

Srácok, kellene nekem egy kis segítség. Jó pár angol nyelvű "how to start", "how to play" guidet elolvastam, de még mindig vannak dolgok amiket nagyon nem értek ill. nem tudok (mit és hogyan, stb)
    Lehetséges, hogy "rossz ajtón kopogtatok" ugyanis Xbox One konzolon játszom, ez meg nyilván nem konzolos topik, de nem tudom hol tehetném fel a kérdésem, azért tettem itt fel mert itt általában normális válaszokat kapok kérdéseimre.

A lényeg a következő:

Hogyan érdemes elkezdeni a játékot? Ugye a kezdőzóna Haven ott megcsinálom a questeket utána pedig átmegyek Hinterlands... itt kezdődnek a "problémák" olyan mennyiségű content ömlik egyszerre a nyakamba, hogy azt sem tudom hirtelen hova kapjak :D Tehát van valamilyen menete a questezésnek vagy csinálom ahogy jól esik, ahogy szimpatikus? "The Inquisitior Path" tartalmazza a főküldetéseket, az Inner Circle pedig a companionok küldetéseit?
    A többi pedig a területek questjeit ugye?
    Inquisition Perkeket hogyan érdemes költeni? sokszor belefutottam zárt ajtókba amiket nem tudtam kinyitni "különleges képességek" hiányában.
    Azokat a képességet hol és hogyan tudom megszerezni? Operationokkel nagyjából tisztában vagyok. Viszont A Skyhold már egy másik téma :D Ott ugye lehetőség van teljes személyreszabásra. Na már most bútorokat ill. egyéb berendezési tárgyakat hol tudok szerezni? A következő csapatfelépítés mennyire élethű? Tank (Blackwall Vanguard, Champion), Support (Vivienne - Spirit, Knight-Enchanter), DPS (Én, Two-Handed Warrior, Templar, Battlemaster), DPS (Sera vagy Varric itt melyik specializáció kellene azt nem tudom)

A csapattársaim képességeit valamilyen úton-módon lehet resetelni?

A válaszokat előre is köszönöm