Kozben en is rajottem, hogy a "mesh"-t kell highra allitani (azon hagyni), ha nem akarok csillogo plasztik - es ezaltal ultra gagyi - hajakat a karakterek fejere egy gyengebb gepen :)
Dijaznam, ha a "search" funkciot be lehetne allitani folyamatosra, mert igy, hogy nem minden objektum kutathato, hasznalhato a vilagban, csak kis szazalekuk, igy folyamatosan szpemelnem kell a search gombot, mert meg abban a fazisban tartok,h ogy minden szarban erteket latok es nem akarom otthagyni :) Kesobb gondolom majd szelektalok, de most meg vinnek mindent, amit talalok magammal.
Irta valaki par napja, hogy a lootolasnal szinte korbeugralja a cuccost, mert kozel kell menni meg kattingatni. En a szokasos "e" gombra raktam az "interakcio" muveletet, es a loot/targy/npc kozeleben eleg, ha csak ranezek es nyomom az "E"-t, nem kattingatok egerrel. Sot, felek is kattingatni, mert bal klikkre elkezd autoattackolni (ami szokatlan, mert kamerat forgatom minden jatekban ilyenkor, itt meg egybol tamadok), es egyelore nem tudom, mennyire utheto egy-egy npc, es nem akarok belekotni senkibe sem, ha nem muszaj :) (bar lehet, nem is lehet, majd kiderul) Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.22. 11:22:36