Although#2414
Érdekes ez. Még 2010 emlékszem akkor még dühített a DA2-nél, kérdeztem mi ez a hack and slash. Aztán eltelt egy év jött a skyrim ott már teljesen világos lett ez nem fog megállni. Nem értettem, rendben jó játék de, hogy lehet top rpg valami amibe se jó karakterek se történet nincs. És azóta telnek az évek és egyre inkább az látszik mintha az lenne a cél az emberek egyáltalán semmin ne gondolkodjanak. Jó az. Mindez nagyjából elkezdődött kis késésekkel az mmokban is végignéztem, hogy erodálik el a kedvenc mmo-m de a többi is. Míg végül belépni se volt kedvem. Még gondolkodtam a TESO-n, de minek kérdeztem végül?
Nem tudom én még mindig ott tartok eltelt 3-4 év de még mindig emlékszem a dungeon futásainkra kedvenc mmoból. 5,6 +főbossos dungeonban normálon se tudtunk leverni két bosst nemhogy HM-ben. ott nevetgéltünk egymáson, hogy te milyen béna vagy elment egy délelőtt és még most is emlékszem milyen jó volt. Azóta eltelt években akár solo akár mmo már nincs ilyen. Csak a rohanás, semmi nem marad meg te ez milyen jó boss harc volt. Az utolsóig 2010-ig kell visszamennem és a DA2 és a wraith a mélyből, Mass effect 2 és 3-ból se maradt meg semmi ilyen csak a történet. Szóval nem tudom mi a jó ebben, a nulla kihívás és csak gyorsan legyünk túl rajta korban. Félreértés ne legyen tudom, jó játék lesz ez is csak éppen nem fogok semmire se emlékezni a karaktereken és a történeten kívül.