Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
OFF

Utoljára írom le. Amikor valaki azt mondja egy beszélgetésben, hogy "mindenki", akkor nem arra gondol, hogy minden egyes ember a világon,
hanem hogy ez volt az általános konszenzus, a "többség". Adok pár példát, hogy megértsd:

Ezt a törpét mindenki szereti - Origo

Nyilván van, aki nem szereti Dinklage-et. A többség igen, erről szól a cikk. Ha én ki nem állhatom, akkor senkinek neveztek?

A bringás cégeket mindenki szereti

Én pl. nem, mert én autóval járok. Ennek ellenére senkinek neveztek? Dehogy. Ez az ő véleményük, szerintük a többség álláspontja. Van ezzel baj? Nincs.

Tanulj meg kommunikálni és legfőképp NE OFFOLD SZÉT A TOPICOT ÉS NEM FLAMEBAITELJ!

TBTPumpa
PlayIT-en olcsóbb lesz a játék! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szóval provokációt meg hazugságot le lehet írni, de ha én másképp gondolom, az már flame?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

j0nNyKa
én inkább a flamelőket küldeném el másik topicba, lásd alattam 😊
a warez téma az igazából másolásvédelem téma, többet látszólag tényleg nem is lehet majd róla tárgyalni, az _szerintem_ jobban elfér (meg nyilván 18-a után leül, mert értelmét veszti - a flame nem ül le, nem szokott)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

"A DA2 óriási csalódás volt mindenkinek"

Ez egy kijelentő mondat, nincs benne se szarkazmus, se irónia, csak egy kijelentés, ami nem igaz. Mit lehet ezen másképp értelmezni?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kandurex
Milyen warez?, ahogy kinéz nem lesz olyan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Nyissatok off topikot, minden warez törölve lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Hétfőn maratoni (több órás) launch stream:

lwb
x360-on már kint a törött játék.

lwb
A te érzékeny lelkedet leszámítva mindenki értette. Van erre egy mondás a villamosról meg hogy mindenki hülye.

És szomorú lesz az a nap, amikor te tanítasz engem fogalmazni. Most meg foglalkozz magaddal.

Ránéztem a steam undergroundra mert ott van pár nagyon spiler gyerek, és gyakorlatilag lehet látni nem sok reményt adnak a töréshez 😊 Ez jó hír. 2 hónapja próbálnak egy másikat törni ami ilyen védelemmel megy és nemigen megy. Állítólag a kínaiak 😊)) Szóval nagy pirospont az EA-nak!!!! Nem kedvelem őket de ez tényleg kell.

rage
Nincs ez crackelve, csak unlocked

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Erre azért nem fogadnék...

Totti5
Igen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Te képeid? Xbox One?
Én mostanában nem sokszor, de az Inquisition-t bitang mód várom! :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Graffal nincs gond😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Számolom visszafelé a napokat. Mondanám, hogy rég volt már ilyen, de nem igaz. Még mindig sokszor olyan izgatott tudok lenni egy játékkal kapcsolatban, mint egy kisgyerek. <#taps>
PiszkosFred
Nem arrol van szo, szidd csak nyugodtan, ha ugy tetszik. Csak nagyon sok ember retteg attol, hogy mmo lesz egy-egy franchisebol, vagy megjelenik egy nyilatkozatban ez a harom betu, pedig kva nagy kulonbseg van, ha valami mmoban foyltatodik, vagy valami kap egy mmot is. A Dragon Age univerzumat is ki lehetne probalni mmoban, ahogy egy Falloutot is, vagy barmit. Mindaddig, amig jon mellette a singleplayer resz is, johet, csak mi nyer(het)unk, ha egyszerre lesz jelen single es mmo verzioban a kedvelt vilag. Csak hat manapsag mmo inkabb szitokszo, mint sem egy lehetoseg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.14. 21:36:42

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

<#smile> Szia Fred, legyen úgy, ahogy te mondod. Nem akartam beszólni az ESO-nak, és nem is akarok itt erről vitát generálni. Csak ugye mindenkinek frusztráció, hogy mennyit látott már a játékból, és mégsincs kezében. Addig meg kell valami csont, amin elrágódhatunk. Én most egy ilyet rágtam ki magamból.
Nagyon helyes!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

PiszkosFred
Semmi koze a TES sorozat jovonek az ESO-hoz, mas a ceg, mas a korszak, direkt nem folytatasa, kiskezedetcsokolom. Jon a TES VI, mar keszul, az ESO csak egy spinoff az univerzum multjaban, se tobb, se kevesebb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.14. 20:57:58

A rendszer nem rossz. Mivel a "team" a kisebb mobokat lesöpri nincs az a kényszer mint a DA2-nél minden egyes harc "órákra feltartoztasson". Ott meg ahol kell ott megizzadsz 😊 Pont ahogy delikvesünk, egy korábbi élmény beszámolós beleszaladt a instant death spellbe 😊 Ez viszont nem minden utcasarkon. Hidd el jelenleg jobb nincs ennél az igazi gond továbbra is, a taktikai rpg nem egy tömeg műfaj, főleg nem a solo játékoknál, ha ilyen harcot betesz easybe akkor sok lesz az anyázás. De másképp nem lehet jó játékot csinálni.
Edit: Ez szigorúan csak a harcra vonatkozik. A többi nem!!!!! Eszem ágában sincs még egy TESV után sírni. De a DA2 harcrendszerre rosszabb lett ennyi. Ráadásul az egy solo szuperhős játék ez meg csapat alapú tehát ezen a téren az mmo jó plda lehet. Nem láttam jobb csatákat még az Age of conan és az swtor óta soloba se 😄
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 20:29:03

yesname
<#taps>

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

"közeledünk az mmo rendszerhez"
Ne fesd az ördögöt a falra, mert úgy járunk mint a TES sorozattal, és az Inquisition után tényleg valami gagyi mmo-t dobnak össze 😊
TBTPumpa
Az EULA szerint Denuvo védelem van a játékon. Ebből nem lesz sem Ncore verzió, sem semmilyen warez jódarabig! <#hehe>

Érdekes megoldás, feltünteti az immunitásokat és fontos infokat. Nem kell külön utánanézni. Hát még mindig szkeptikus vagyok egy kicst az a gond.
Szerintem két megoldás van ha nem ad a cég fejlett ai-t.
1. skyirm tök mindegy milyen nehézség, a játék nem lesz nehéz mert alapvetően nem szopatásra van berendezve. Mivel a TESV már alapvetően ügyességi játék nem is akkora gond.
2. DA2 és a probléma. Csináltak egy szar rendszert, ahol easy és normal az semmilyen nehézséget nem tartalmazott viszont mikor ezt a rendszert felvetted hard szintre érdekes élménybe volt részed ami egy ponton unalom lett. Mivel az ellenfelek resistance értéke kurva magas lett és továbbra is töménytelen hullámokba jöttek figyelni kellett rendesen, nem azt mondom reménytelen volt csak unalmas lett.
Most elvileg azt mondják ezt kiküszöbölték. Ez azt jelenti nem lesz hullámokba érkező ellenfél max csak egyes helyeken.
Visszaértünk az elejére. Így viszont fejlett ai kellene, ami viszont már normalon is szopás. Ebben nem hiszek szóval hiszem ha látom. Remélem érthető mire akarok kilyukadni.
Edit : A jó kimenetel itt azt jelenti a harcok többsége a tapasztalt játékosak gyorsan lemegy, és az igazi kihívás az elit és az epic boss harc kicsit közeledünk az mmo rendszerhez. Ez pl nem lesz rossz viszont így tényleg kell tartalom bele. És ezt beígérték szóval 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 19:35:35

TBTPumpa
Amerikában elindult a Preload! <#hawaii>

"A preload originről: 23.81 GB + OST 981 MB."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.14. 19:12:40

Különc
Origin előtt is volt ilyen "kattints rá az ellenfélre, hogy megsebezd" videók?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Joe egy egyszerű gamer 😊
angry joe meg a show miatt van amiben persze kifiguráz és bohóckodik de amúgy ami nem tetszik neki azt elmondja ami meg bejön neki azért ugyanúgy visít és ujjong ahogy bárki más is
Sosem tűnt fel h valamit nagyon dicsért volna "megrendelésre" csak elmondja a gondolatait, tapasztalatait a szarokat ugyanúgy mint a jókat

Persze lehet unszimpatikus a show miatt de félre nem szokta vezetni a népet 😊
Sokszor egyezik Joe-val a véleményem, szóval ez most jó hír nekem!

yesname
Látod ezzel egyet értek. 6/10, de inkább 5/10. Ez számomra ordenáré nagy szar. Kb. Diabló változatosság és tennivaló. De a diabló legalább más (H&S) akar lenni, nem egy nagy sikerű RPG folytatása. Ha más néven adják ki úgy , hogy köze nincs az első világához, akkor azt mondanám átlagos az 5-6/10-emre. De az elődhöz viszonyítva ugyanez az értékelésem az aminek mondtam. És nem csak nekem, legtöbbünknek. Csak hgoy általánosítsak. 😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

PiszkosFred
A legegyszerubb, ha valaki velemenyt mond a DA2-re, akkor tegye hozza, hogy mihez kepest "fostalicskaszar" vagy mihez kepest "elmegyszodaval" es mihez kepest "korrekt". Mert ugyanaz az ember hasznalhatja ezt a harom jelzot, ha egyszer a DA😮-hoz hasonlitva, ugyanugy, mint amikor egy atlag RPG-hez hasonlitja, es akkor is, ha az adott evi felhozatal sztorijaihoz hasonlitja. Mert barmi lehet szar es barmi lehet jo, a kerdes mindig az, hogy mihez kepest.

Joe meg egy fasz. Pont. Ezt o is tudja magarol, mas is tudja, de o ebbol csinalt maganak bizniszt, ebbol el, es ezert o az Angry Joe. Ettol fuggetlenul ez nem jelenti azt, hogy neha nem mond ki igazsagokat vagy nem latja jol a dolgokat. Csak hat magara vessen az, aki vakon es fenntartasok nelkul elhisz egy media kur...szereplo altal megfogalmazott velemenyt. Ezert volt jo a "regi" stilus, amikor csak tenyekre alapozott mindenki es nem a szerzo/eloado aznapi szubjektiv velemenyet kozolte egy-egy ismertetoben, hanem a kezzel foghato objektiv tenyeket, amelybol az olvaso/nezo rakta ossze vegul a sajat elozetes velemenyet. Ami aztan vagy bejott, vagy nem.

b-type
nem ugyan azt jelenti....mindenkinek van annyi esze hogy a macskát ne a mikróban szárítsa... (ez általánosítás, és persze mint ilyen nem igaz)
Mindenkinek van hüvelykujja...kivéve némely asztalosnak, meg a rendellenességgel születőknek, meg akinek karja sincs...nem lényeg.

99-n is leírhatnánk hogy nem volt jó a DA2, nem lenne igaz, jó volt, de sz@r is, mert csalódás volt (nekem)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.14. 12:24:20

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Akkor tanulj meg fogalmazni, és a szerinted szót használd a mindenki helyett, és ne magyarázkodj, hogy a mindenki nem azt jelenti, hogy mindenki. Amúgy meg tudod mit unok, de kurvára? Hogy pár megmondó emberke a saját véleményét úgy állítja be, mint általánosan igaz univerzális igazságot.

LoL, de, az általánosítás az pont azt jelenti, hogy mindenki. Tovább nem is olvasom...

Oké, legyen igazad 😊 De továbbra se fogom semmire tartani ezt az embert. Persze pont azért ilyen és csinálja így mert ez működik és eladható. A többi meg nem lényeg 😊

PiszkosFred
"egy játék valódi értékelése a metacritic user score"

Aki ezt igy konkretan le merte irni, az egy nagyon ostoba ember. Remelem, hogy rosszul emlekszel. 😊

Én is csak poénból, csak pont valamelyik nap vetődött fel pont itt azt hiszem, hogy a lefizetett kritikusok nem érnek semmit és egy játék valódi értékelése a metacritic user score, azért írtam 😊
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2014.11.14. 11:40:47

Why so serious?

lwb
Sikeres ember metacriticet nem olvas. 😊

lwb
Melyiket? A DA3-at? Mert abból csak first impressions videoja van fent, review még pont azért nincs. Én úgy tudom, hogy mindent végigvisz, mielőtt leírást közöl róla. Az első benyomást vagy TB WTF is... sorozatát ne nevezzük leírásnak, ők sem hívják annak és okkal.

Szerintem is OK játék volt, de akkor ne mondja nekem senki, hogy egy 0/10es értékelés (amikkel tele van a metacritik) az reális? Ha az első rész 9/10 akkor a 2 kb. 6/10-re simán belőhető, kis jóindulattal 7/10. Erre meta-n egyik első értékelés a 0 de csak azért mert, idézem "-9999-et nem lehet adni". Ez a reális metacritic user score 😄

Why so serious?

Csakhogy az "ordenáré nagy szar" és a "szinte mindenki szerint" is egy hazugság. Ordenáré nagy szar? Jaj kérem, átlagos játék volt, nyilván nem ütötte meg az elvárt BW szintet de ordenáré nagy szar? Sok játék örülne ha csak fele ilyen "szar" lenne...

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Nos egy ilyen volumenű rpg-t nem lehet az első fél órából, 3 órából, de még talán az első 10 órából sem reálisan megítélni. Lehet még akkor is csak tutorial megy és csőjáték még. Ezt végig kell tolni, alaposan kivesézni és akkor már lehet értelmes és mérvadó véleményed róla.

Ennyi erővel egy Párizs-Dakart is meg lehet ítélni a Párizsi indulásból a műutakon, nemdenem?!?!? HÁT NEM!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Van pár hszvel lejjebb egy video, ahol kicsit máshogy értékelte a játékot még. Jó tudom egy végtelenül buta emberről beszélünk akinek szintén nincs annyi sütije ne az első 6 perc 1 óra alapján ítéljen, de akkor is 😊 Mindenesetre azért ahhoz van esze, hogy építsen magának hírnevet és azt hogy tegye pénzé 😊 Hiába na a kapitalizmus jó tanár 😊

lwb
Igen, de a Shadow of Mordor kapcsán konkrétan ők fel is emelték a hangjukat. Persze, lefizetni bárkit le lehet, de AJ-n ilyet még nem tapasztaltam. Nekem se jön be minden, amit mond, pl a Riseneket lehúzza mindig, pedig nagyon jók.

lwb
Hozzád se szóltam, nemhogy lesenkiztelek volna. Hagyjuk már ezt az oversensitive special snowflake f.szságot. Nyilván amikor azt írom, hogy "mindenki", akkor nem kérdeztem meg az összes x millió embert, aki megvette, hanem általánosítok. Attól, hogy csalódást okozott még nem feltétlen lesz rossz játék. Nekem is OK volt, de az 1 után nagy csalódás, mert nem OK játékot vártam, hanem annál sokkal jobbat.

yesname
Nem senkizett le senkit. Kivételek pedig mindig vannak és lesznek. Az általánosítás nem azt jelenti, hogy mindenki. Tényleg ordenáré nagy szar volt. És szinte mindenki szerint. A hármasra nagyon odatették magukat úgy tűnik. A Bio és EA is tudja, hogy szart adtak ki a kezükből. (Elismerték...)
Egyszerűen jött egy új cím (DA) és egy új cím zsákba macsaka szokott lenni a kiadók gondolkodása szerint. Hiszen egy megelőző rész jó minősége garancia a következő rész eladásaira akkor is ha rosszul sikerül. Ez történt a DA2-vel is. Gyorsan összekalapálták, mert az új cím sikerén felbuzdulva gyors pénzt akartak.

Különc
Szerintem Angry Joe megmondta a tutit, ő ért hozzá, nektek meg kuss a nevetek <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403