banner
  • j0nNyKa
    háááááááát így ~2 óra játék után.. ez az xbox verzió nagyon béna, remélem, egy csomó probléma nincs jelen a pcs verzióban (pl a loot gomb ugyanaz mint az ugrás gomb, és 10ből 8x körbeugráltam egy hullát, mire kilootoltam)
    ami nekem nagyon fura, hogy vannak jó nagy nyitott terek, amiket jól meg is lehet mászni / be lehet járni / fel lehet fedezni, csak épp semmi az égvilágon nincs bennük, semmi értelme elkolbászolni (hacsak nem a tájban gyönyörködés, de az meg ugye x360on hányás csúnya)
    a companionokat egyelőre egyáltalán nem érzem karakteresnek, valahogy úgy mint a második részben, ez talán az egyetlen igazi baj
    ui nem tetszik, remélem pcn kezelhetőbb, nem olyan vészes, csak olyan... lassú
    a harc kb ugyanaz mint a második részben, a mage autoattack animációja pl. szerintem egy az egyben copy paste (baj nincs vele, csak vicces)
    nemhogy healing spellek nincsenek, de még csak csaták közt sem gyógyulnak a karakterek, ez teljesen wtf, remélem én nézek be valamit, mert ha ez így van, az ultragáz
    karakter fejlődés kb mint a második rész, semmi extra, jó így
    a story eddig.. so-so, talán ha a companionok kicsit jobban össze lennének rakva, jobban beleélném magam
    jó cucc ez, de nem a messiás továbbra sem, én azt mondom :)