Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem tévedek, akkor ez az első Bioware játék, amiben lesz kontroller támogatás PC-n.
ájem szo heppi
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.10. 22:21:48
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Minimum:
Windows 7 or 8.1 64-bit
CPU
AMD quad core CPU @ 2.5 GHz
Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
System RAM 4 GB
Graphics CARD
AMD Radeon HD 4870
NVIDIA GeForce 8800 GT
Graphics Memory 512 MB
Hard Drive 26 GB
DirectX 10
Recommended:
OS
Windows 7 or 8.1 64-bit
CPU
AMD six core CPU @ 3.2 GHz
Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
System RAM 8 GB
Graphics CARD
AMD Radeon HD 7870 or R9 270
NVIDIA GeForce GTX 660
Graphics Memory 3 GB
Hard Drive 26 GB
DirectX 11
* Xbox 360 controller supported
* 100% DirectX 9.0c compatible sound card
* Online Authentication at time of installation
Confirmed: #DAI resolution is 1080p on PS4, and 900p on Xbox One. We maximized the current potential of each platform.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.10. 19:52:21
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Néztem ezt a rendszert, vannak jó kis lehetőségek benne pl trap varázslat meg a rouge már megy is rá, ez mind szép és jó egy sárga szintig és a vörös epicet mivel fogom meg? 😊 Majd meglátjuk. Sokmindentől függ ez mennyire lesz szabad a haladás mennyire lesz szintfüggő a boss harc. Szóval sok a nyitott kérdés.
Részemről továbbra is 0 day vásárlás a játék.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.10. 17:06:18
Nagyjából ennyi az oka, amiért nem zavar.
Továbbá a pár bossfightos videó meggyőzött, hogy bőven lesz kihívás a játékban, ami miatt még inkább örülök a dolgok alakulásának.
de.. egy fokkal jobban el tudom képzelni az egészet
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
nem tetszik. várom hogy meggyőzzenek róla, hogy rosszul érzem, de ez így... meh
Előbb nézzük már meg, hogy is néz ki a gyakorlatban aztán sírjunk közösen ha tényleg szar lett....Szerintem.
Én azt mondom az a 85 manna azért nem kevés ahhoz a revive-hoz és nem is tudjuk milyen cooldownja lesz a képességnek, sem azt, hogy milyen életerővel tér észhez a kupán vágott csapattárs (10-20%-al sokra nem fogsz menni nagy valószínűség szerint). Továbbá ahogy én elnézem azt a talent fát az a Revive opció igen csak magas szintű varázslatnak tűnik számomra. Persze én is csak találgatok.
amúgy csak felesleges ez a nagy "újítás" heal kellett volna azt kész😄
nem mondom hogy ekkora különbséget jelent pl. a heal hiánya, de ha más dolgokhoz is így álltak a készítők, az nem feltétlen jelent jót
bennem megerősítették, hogy majd akkor adok pénzt érte, ha 1-2 nap próba után még van hozzá ingerem
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?
Van valami logika a rendszerben amit az iskolák mutatnak. Nem tűnik bonyolultnak. Kérdés mennyi lehet egyidejűleg egy karakteren. Meg lehet ezt jól is meg rosszul is csinálni.