4680
-
Although #1903 Ami értelmeset találtam, az kb, max 3 fps esést okozhat a Denuvo. Alapvetően nem úgy tűnik a denuvo a felelős a LOF-nál. Egyéb forumon olvastam valami patchon dolgozik a denuvo. De ennek a DA:I előtt ki kell jönnie. Az EA a fejüket veszi ha emiatt probléma lesz. -
Although #1902 Itt a Biowares topic ha valakit érdekel. Denuvo topic
Elég kevés használható hozzászólás van de egy kettő akad.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.15. 18:02:10 -
Although #1901 Ez független, aki ezt a védelmet fejleszti külön cég. És több helyen írták gond van vele, hírek szerint dolgoznak a patchen. -
#1900 Amit én utána olvastam a steamen az az, hogy a gyengébb gépeken voltak gondok a játékal.
Meg azért a BW meg a CI között technikailag meg szakértelmbe oriási különbség van. -
#1899 javíts ki ha hülye vagyok (remélem így van..), de valami topicban, talán épp itt láttam, hogy aki felszólalt ezügyben, azok közül kb mindenkinek szar volt a védelem miatt, csak nagyon nagyon ritka esetben, pl. nálad nem -
#1898 Nálam nem volt semmi gond a LotF-al persze akinél volt azt ez nem vigasztalja. -
Evoluti0N #1897 Engem inkább az izgat most, hogy mennyire igaz vagy nem igaz a Lords of the Fallennél a dolog, hogy a védelem miatt crashel, szaggat. Ha a védelem a fő ok, akkor itt is érdekes dolgoknak nézhetünk elébe. Remélem a legjobbakat. -
MrAndree #1896 Mivel 18as karika a játék így annyi vért nyomhattak volna bele amennyit akartak. De nem tették, gondolom mert gagyin néz ki. Ennyi, nem kell mindent túlgondolni :) -
Although #1895 Amit írtam, az effectnél a vér lenne a meghatározó, ebben a játékban viszont semmilyen szinten nem jelenik meg vér, max harc után a ruhán egyébként a kettőből is ennyire emlékeztem :D vérfoltos páncélokra. Szóval akár fiatalabb nemzedék is játszhatna vele. -
#1894 ez logikus amit leírsz, csak azt nem látom, hogy miért pont a blood magic, mint... skillfa olyan kiemelkedő? a 12 évesnek 3 méteres kalapáccsal sem kéne széttrancsírozni az ellenfelek fejét, meg csapatokat felgyújtani, nem gondolom, hogy a blood magic ezek felett állna
a vérfröcsögés az megint más, azzal lehet mondasz valamit, legalábbis az első részben határozottabb volt, mint a másodikban -
Although #1893 Nem tudom már nem értem, teljesen meg voltam győződve a videok alapján meg a vérmágus spec eltűnése miatt ezzel már 12 évesek is játszhatnak ami nem is lenne idegen az EA-tól szélesíteni a vásárlói réteget ezt meg se néztem eddig, biztosra vettem, ehhez képest 18 van a borítón. De lehet az van amit mondasz. Mindenesetre nem értem de nincs jelentősége. :) -
MrAndree #1892 Mondjuk az első rész megjelenése előtt sok ember azon kötözködött (én is), hogy ez a vérfröcsögés milyen hülyén néz, hogy megkarcolsz valakit és fröccsen 8 liter vér, aztán az egész parti órákig így mászkál. Lehet hallgattak ebben is az emberek véleményére? -
MrAndree #1891 Semmilyen szabályok nem szigorodtak, milyen szabályok? Amerikai játékokban nem lehet vér? Akkor igen csak szarban lenne az Evil Within (tudom japán de Bethesda amcsi cég ha jól tévedek). -
Although #1890 Nem is mondtam de ez már itt is volt téma, visszafelé halad az egész az originstől ott szó szerint úsztál a vérbe harc közben a 2 se az volt már most meg nem látsz fröccsenő vért egyetlen videon sem. -
Although #1889 Jó akkor én se értem megnéztem hátha lejjebb vették a korhatárt de nem 18 most is meg a DA2 nél is. Lehet amerikában szigorodtak a szabályok amit be kell tartani. Ez van tévedtem tényleg EA krhatáros politikának gondoltam. De akkor nem 18 lenne a DVD dobozon. -
#1888 ESRB szerint M+, ami "Content is generally suitable for ages 17 and up. May contain intense violence, blood and gore, sexual content and/or strong language." szóval én nem mondanám, hogy egyáltalán nincs benne.
Szerk: tudom mit jelent, hogy "may contain" mielőtt belekötsz
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.11.15. 15:52:53 -
#1887 valaki azt is írta itt, hogy nekem van szükségem értelmező kéziszótárra
fura világ lenne, ha mindennek lenne legalább egy nyúlfingnyi köze az igazsághoz, ami neten elhangzik
btw az nem lehetséges, hogy a 3. részben.. újítani akarnak, hogy ne ugyanazt az op as fuck blood magicet hozzák vissza? vagy hogy az előző részekbe beleillett lore szinten nagyon (főleg ugye az egybe, merill miatt a kettőbe), ide meg egyszerűen nem kell, illetve nem az kell? ez nem lehet megoldás, inkább üzletpolitika, hogy ami többek között kiemelte, és eladta anno az első részt, azt most vegyük ki, mert szellemi fogyatékosok vagyunk? ööö? -
#1886 Én is utálom a EA üzletpolitikáját de ennyire azért már ők se lehetnek pöcsök... -
Although #1885 Ez okés ezt elfelejtettem. Most viszont semmilyen szinten nincs benne. És fröcsenő vért sem látsz a videokon. Valamint ebben a topicban is írta valaki korábban, az EA gyermek politikájának része a fröccsenő vér tiltása.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.15. 15:44:57 -
Térdig gázolsz a belekben már a tutorialban, miről beszélsz?
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.11.15. 15:42:48 -
#1883 ez a dragon age 2-ből kivett vér, ez a dragon age 2-ben lévő blood magic, ez a dragon age 2 wiki oldala, ami leírja, hogy az EA a kiadója
én pedig most megyek és elsírom magam helyetted. -
MrAndree #1882 Izé a másodikban voltak vér effektek és vérmágia is elég keményen szóval a kis okosságod itt meg is bukott... -
Although #1881 Oké csináljuk így, ha nektek ez kell.
Induljunk ki abból ami biztos, az EA egyetlen játékában nem engedélyezi a vér megjelenítését, nem véletlen tűnt el a DA:O után a második részből a vér effectek.
Tehát ha ebből kiindulunk és feltételezzük a blood magicnál az effect a vér lenne logikusan így ráléptünk a lehetséges válaszhoz valamint javaslom nektek a magyar értelmező kéziszótár használatát a gondolom szó jelentése kapcsán. Ti akartátok így . -
MrAndree #1880 Jaaa... Erre nem gondoltam :D -
#1879 az EA hibája minden, a blood magic kivétele is.
ez.. nyilvánvaló.
meeeert... mi másért. -
MrAndree #1878 Miért kellett volna Ea miatt kivenni a vérmágiát? Anyám... -
Although #1877 Nem olyan rossz ez de részint idegen a világtól. Főleg a necromancer ezen formája. Gondolom a blood magicot az EA miatt ki kellett venni. Sajnos. -
#1876 Ez nem vitás csak az a baj, hogy kevés ember tudja majd ultrán tolni. Nekem még a low graf is jónak tünt és ha összehasonlitom az ultrával nem is volt olyan hatalmas nagy a diffi. -
#1875 Már most veszem a popcornt a PC-konzol háborúhoz -
#1874 plusz effekt? Teljesen megegyezik mind a három, annyit látni, hogy boxos kicsit homályosabb, mert nem natív felbontás. -
#1873 PC vs XBox One vs PS4 grafikák összehasonlítása
Aki érzékeny a kisebb spoilerekre is, kerülje el a videót!
Amúgy látszik, hogy a Microsoft számára fontosak a játékok (azaz csak az XBox One platform). Az XBox One verzióban van néhány plusz grafikai effekt, amiből a PS4-es és PC-s tábor kimarad.
De amúgy a PC-s Ultra grafika a legszebb és legrészletesebb.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.15. 15:00:51 -
#1872 Dragon Age: Inquisition - Classes & Specializations.
-
Although #1871 Hát aki követte a weboldalt anno meg nézte a videokat az tudta nagyjából :) Sose fogom elfelejteni az utolsó évet ahogy mazsoláztuk az infokat ismerősökkel, tűkön ülve, a megjelenésig.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.15. 12:31:03 -
#1870 nem a hol a lényeg, hanem egyáltalán a kilétük.. :)
így bármelyik szembejön majd velem valamilyen szituban, tudni fogom, hogy companion, nem úgy, mint pl. mikor DA1-ben stent megtaláltam a ketrecben, vagy pl. a második részben isabellát a kocsmában, stb.
meg egyébként már néhányuknak a konkrét mikorját-hogyanját is lehet tudni, itt topicban elhangzott már, hogy kikből áll majd a kezdő csapat... :\ -
#1869 Pont ezért nem néztem én sem meg egyiket sem. -
#1868 Én még most se tudom, hogy hol találom majd öket. -
Although #1867 De, pont ezért nem is néztük meg :) -
#1866 ez minden új játéknál alap, wedge meg majd szétcsap ha mégis jön a spoiler
bár nekem már az eddigi videók is spoileresek, mondjuk az megoldható volt, átpörgettem
csak mondjuk pl. nincs itt SENKI olyan, aki jobban szerette volna magától megtalálni a companionokat, nem előre tudni hogy kik-mik lesznek? -
#1865 Ebbe vonjuk bele a spoilert is, bár próbálom feltételezni, hogy a topiklakók szellemi szintje meghaladja azt, hogy használja a taget -
#1864 én nem utálom a DA2-t, mégsem érzem hogy ellenem van a világ, vagy hogy a topic egy gonosz entitás, akik direkt nem értenek egyet velem
meg tudlak kérni normális szóval (a kollégáddal együtt), hogy fejezzétek be a "mi az általánosítás", és a "DA2 utálat" témákat itt?
van ez az új dolog, hogy a topic témája, szeretettel bemutatom mindkettőtöknek: Dragon Age: Inquisition
utoljára kértem szépen.