banner
  • Although
    Nézegettem a hozzászólásokat különböző helyeken, forumokon a bétások után. Puding próbája az evés az biztos nekem eddig jónak tűnnik mai szinten a DA:I. És szerintem nem csalódok benne. De...

- Vannak akik lemondták már az előrefizetést.
    - Úgy néz ki az EA készülhet egy újabb negatív kampányra. Anno a skyrimnál úgy tippeltem elveszik a hangja a új rajongók között azoknak akiknek nem tetszik, sokkal egyértelműbb volt a kép. Itt most nem látom mi várható. De lesz rendesen anyázás úgy látom.
    - Úgy néz ki az EA szintén fizetett a főbb médiumoknak, tehát tényleges értékelést eddig még nem láthatunk.
    - Gamebansheen is teljes bizonytalanság ill. csak a pozitív visszhangok látszanak szinte. Ami látszik sok a pozitív tapasztalat. Amit én is így látok ez messze jobb lesz mint a DA:2. Szóval nagyon nagyon bízom benne nem lesz egy értelmetlen anti kampány mert úgy fogunk járni mint a Bethel és az EA teljesen fel feladja a supportunkat. És csak ismételni tudom amit az Oblivion után írtam anno, lehet ennél sokkal rosszabb is számunkra a végeredmény.