Ha a védelemmel olyan gond van, amit nem lehet javítani vagy nem javítanak ki legnagyobb prioritással az természetesen baj. A régi adathordozós védelmek is ilyenek voltak. Azokat én is erősen elleneztem példának okáért. Csupán a fejlesztők szempontja szerint látom a dolgokat és védem ezen a téren őket a magamutogató warez ellen és szeretném ha lenne megfelelő, nem megtörhető védelem. Senki sem örülne ha a munkahelye, munkája, fizetése bánná azért, mert nincs ügyfél, megrendelő, vásárló stb.
Én nagyipari szofverfejlesztéssel foglalkozom szóval nem veszélyeztet ilyesmi (hiszen a nagy cégek megveszik mindenképpen), de mint szakmabeli belülről látom és tudom, hogy a team, a cég, az hogy legyen új verzió, folytatás, hasonló jó (például) játék ugyanattól a csapattól azon múlik, hogy kapnak-e fizetést, nyereséges-e a kiadó, elismerik-e a vásárlással is azt, ami valóban tetszik az embereknek.
Aki érti miről beszélek az érti, aki nem az nem fogja érteni ennyiből sem. De Jonnyka kérése szerint ne folytassuk itt a témát. Ennyi elég volt. Szemléletesen kifejeztem miről van szó. Ne forduljunk vissza önmagunkhoz és örök körforgásba. ;) Köszönöm! Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.10. 21:43:35