banner
  • TBTPumpa
    Megnéztem én is a stream-et. Több spoilerre számítottam, de nem is volt vészes. Kellően sejtelmesen és érdekesen indul a játék, a pályadesing fantasztikus, gyönyörűen van kidolgozva a környezet, az élővilág és a karakterek. Emellett a hangzás és a zenei aláfestés is pazar. Kihívás is van benne és a harcrendszer is egész jó. Árad a hangulat a játékból, viszont azt is látni rajta, hogy erre még ráfért volna némi fejlesztési idő. Ezt ráért volna még kiadni 2015 márciusában is.
    Rengeteg remegő és lassan betöltődő textúra volt a játékban, az egyes átvezetők után a karakterek úgy estek a földre. Azaz a cinematics után, amikor a karaktereket mutogatta a játék a karakterek a föld felett álltak 1-2 centivel és úgy estek a földre. Eléggé illúzióromboló volt, nem mellesleg az ellenfelek szépen csúsztak ahelyett, hogy "jártak" volna. És 1-2 NPC is elég érdekesen sétált. Vannak még hibái rendesen. Gondoltam, hogy a túl sokáig mutogatott Alfa verzióból valami ilyesmi lesz. Persze lehet, hogy valami közepes vagy low grafikán tolták a játékot.
    Ennek ellenére mégis élvezetesnek és baromi hangulatosnak tűnik a játék, de én valószínűleg még várok a vásárlással. Addig talán érkezik hozzá 1-2 patch és még olcsóbb is lesz. Pedig az a Leliana, minden pénzt megérne!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.10. 20:30:57