WRC 3 - 2012
-
bar ugye ez az idei jatek topikja, de ha mar ide iratatok, egy gyokeresen ellentetes velemeny a wrc3-rol.
Mar remenykedtem, hogy elhamarkodva temettem elore ezt a jatekot megjelenes elott, mert sok videoban dicsertek, sot mar-mar mesterien megvagtak es megteveszettek az ember fiat, uj grafikai enginenek hala meg mindig a szanalmas 2d-s fűcsomoikat pakoljak a jatekba, igen foghijasan ami borszasztoan nez ki, a fak lombjai is hasonloan mukodnek. Egyszeruen osszkepre borzalmas. A 8 eves rbr (bar ott is minden 2d-s, megis sikerult jol osszerakniuk ezeket) igy jobban nez ki osszkepre, egy kis grafikai tuninggal mint ez a borzadaly, a tulszaturalt termeszettol elrugaszkodo szinekrol nem is beszelve. Bar itt is nagyon valtozo az orszagok palyainak kidolgozasanak minosege.
Aztan azt is emlitettek a regi palyakat amiket csak atemeltek az elozo reszbol, nem terveztek ujra, foleg az utviszonyokra gondolva, igy azok bar fold utnak vannak alcazva, gyakorlatilag jobb minoseguek mint a magyar aszfalt utak.
De ezeket mind megbocsatanam neki, ha fizika karpotolna cserebe, de ez bejegyezes is ures maradt volna, mert ami nincs arrol nem lehet beszelni, olyan mint mobilon a reckless racing2-ben, de mig ott elvezetes tapicskolos jatekot var az ember, amit meg is kap, itt ez edeskeves szerintem.
Persze szorakozni el lehet vele, de aki egy uj rally szimulatorra vart, az meg varhat par evet.
Az alkalmi jatekosok eloszerettel jatszak kulso hatso kamera nezetbol a jatekot, ami szamomra fura, de itt nagyon jol alkalmazhato, hiszen kinezem a legrovidebb utat a celig es arkon bokron keresztul maris elorebb vagyok, par kanyart levagva, mintha probalnam az utat meglovagolni.
xbox kontrollerrel probaltam ki, mar terveztem elokapom vegre a kormanyom, vegre leporolhatom, de elvetettem az otletet, ezert kar lenne.
Igen negativan festettem fel a jatekot, sok embernek biztos meguti a mercet, akik nfs-t vartak megkaptak foldutakra.
A fizika, ami nincs