Új high-concept sorozat J. J. Abramstól (na jó, ő csak a producer)
-
Bullitt #29 Én megnéztem még délután, maga a történt és mitológia teljesen jó, igazi Lost érzés fogott el hirtelen tőle, de közben ott volt az epizodikus történetvezetés, ami viszont a nyomozás szempontjából elég... "már láttuk". Nyilván maga a háttér azért komolyabb, de sajnos a főszereplő színésznő eyecandy mivoltján kívül kb. egy szőke nő, aki valahogy odatévedt a forgatásra. Nem ismerem eddigi munkáit, de nagyon remélem, hogy hamar kilövi valamelyik rab, mert szörnyen idegesítő a karakter és maga a színésznő is. A sorozatot egyértelműen Sam Neill viszi a hátán, Garcia csak úgy "ott van", ahogy a Lostban is sokáig volt.
Az alcatrazi élet bemutatását célzó flashbackek is Lost felé kacsingatnak ugye, de teljesen jók. Az már most látszik, hogy itt is minden mindennel összefügg, úgyhogy majd meglátjuk mi lesz belőle.
A második rész vége nagy WTF volt szerintem, várom a következőt, engem megvettek, csak a csajt kéne tényleg kiírni.
Apróság, de elég sok helyen látni lehetett, hogy részben Vancouverben forgatnak (tetőn lévő résznél North Vancouveri hegyek, meg a vancouveri dokk szépen kivehető, de szemmel még a Smallville-ben látott "Watchtower"-t is ki lehetett szúrni), mindezt úgy, hogy az a város kb. azzal egyezik meg SF-val, hogy vannak utcái meg magas épületei. :D