• Sliders
    #21
    Azért azt te sem gondoltad komolyan hogy majd a Google nem fogja kiadni bírósági felszólításra az iratokat meg a fájlokat? A Warezosok melegágya lenne.
    Márpedig ha nem teszik meg akkor az Ő jó hírük is csorbul. Ezzel az erővel pedig bárki majd szépen megúszhat mindent. Pedofil képektől kezdve a milliárdos lopásokig.

    Az adatok pedig olyan helyen vannak a legnagyobb biztonságban amelyik számítógéphez nem csatlakozik LAN kábel vagy modem. Abból a gépből senki semmit nem tud ellopni. Manapság ez kényelmetlen, de garantált hogy senki illetéktelen kezébe nem jut. A fontos adatokat akinek van esze duplikálja több példányban is.

    Ettől függetlenül akkor sem szívesen bízok meg külsös tagban. Ha olyan titkaim lennének amik fontosak és értékesek akkor sem tölteném fel a Google felhőbe ha ezért fizetnének nekem. Az értékes adat megéri azt hogy olyan helyen van őrizve ahol se WiFi se pedig net. A biztonságnak ára van, kényelmetlen is de senki nem ismeri meg.

    Naivitás azt hinni, hogy az adatlopás mindig meg lesz hiúsítva. Ahha úgy mint a PSN felhő. Egyszer történjen meg és az én üzleti adataimat nyúlják le meg hasonlókat. a PSN is eléggé biztonságosnak volt hirdetve 0-24H azt hoppá.

    Akinek számítanak az adatai az helyben tárolja biztonságosan, több másolattal.

    Természeti katasztrófa ellen pedig lehet védekezni úgy hogy több telephelyen több szerver etc...