• Sliders
    #16
    Szal a Google azt tervezi hogy ezekkel a vékonykliensekkel majd Marika kommunikál a felhővel. A vállalati táblát majd onnan nyitja meg meg ez e-maileket. Ahha. Persze. Melyik az a hülye vállalat aki az iratait egy X cégnél őrzi főleg úgy hogyha van valami baj akkor lehet szopó álarc lesz előle. Arról nem is beszélve, hogy simán elolvashatják olyanok is akiknek nem kénem, meg ilyen apróságok. Persze leírják a licencben hogy Ők mossák kezeiket és nem kíváncsiak, nagy frászt nem.

    Aki felhőbe töltögeti az adatit és onnan dolgozik az meg is érdemli ha ki játszák. Nem azt mondom, hogy lokálban minden 100%-ig biztonságos, de még mindig kevesebb az esély, hogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Ráadásul tuti a Google nem ingyen adja a felhőt hanem havidíjért. Ha kiszámoljuk lehet kb annyiban van egy sima oprendszer ára is vagy még lehet olcsóbb.

    Gondolom kliensenként kell jattolni és tuti nem 10 dolcsi lesz a ultra platinum professional hely amire olyan garanciát vállalnak, hogyha baj van akkor bikinis lányokkal küldik a bőröndnyi pénzt a pórul járt cégnek, kárpótlásul.

    De most őszintén ki az aki felnyomná a zenéit, filmeket gyakorlatilag TB-ket a Google-nak. Hoppá a jogvédőknek még könnyebb dolga lesz.

    Na meg hogy Maja, meg After Effect mind onnan fusson, persze. Mi van ha net gondok vannak, akkor addig nincs munka ergó abalkon kidobott zsozsó.

    Persze biztos lesz pár faszi akinek lenyomják ezt a torkán és tuti jól megélnek belőle, de szerintem ez így shit. A kényelemnek mindig a biztonság esik először áldozatul.

    De el fogják adni majd hogy egy 4"-es kijelzőn mobilról is be lehet jelentkezni. Mert az tök tuti hogy 4"-en láthatom a desktopomat. Apám. Azért a mobilitás is kezd kissé irónikus lenni.
    Nekem valahogy a 4" nem pálya és biztosan sokan másoknak sem ha netezhetek dolgozhatok 15"-n is. Még egy utazás alkalmával sem. Egy idő után az Ipad kijelzője is zavaróan aprónak tűnik. :D