Milyen mély a nyúl ürege? Vagy:
  • Rotcsa
    Lényegében az ezoterikus nézetet a tudományos eredmények hiányosságainak, valamint az elért eredmények egymás mellé helyezésével alapozta meg, ezért azt gondoltam, ha a dolog tudományos alapja megállja a helyét, akkor az ezoterikus is megalapozott lehet, ergo lehet világ/felfogási képről vitázni.
    A megfoghatóról könnyebb beszélgetni, ezért is feszegettem eddig a materiális jellegű témákat.

Amit nehéz elhinni még az ezoterikus érdeklődésűeknek az az, h az élet nem a születéssel kezdődik, ergo véget sem ér a test halálával és lehetőség van beszélgetni rég meghalt rokonainkkal, ismerőseinkkel, és ő ezt napi szinten meg is teszi.
    Ezt a gondolattal állítja párhuzamba, miszerint a szovjet gondolatkísérletek eredményeiből arra lehet következtetni, hogy az nem az agy terméke, mivel miden ami az emberi testben van az anyag,ez megtalálható a periódusos rendszerben, amit pedig kibocsátani az anyag képes az elektromágneses hullám, ami pedig mérhető az elektromágneses spektrumon. Ha nem mérhető, akkor nem a test terméke,vagyis nem szűnik meg a halállal és nem is az élettel kezdődik.
    Bárhová helyezték az alanyt, akár ólomkalitkába, akár több ezer kilóméterre, akár az űrbe, a hipnotizőr gondolatára az alany mindíg azt csinálta, amire utasították. Áthatolt a faraday kalitkán is az üzenet, szóval elektromágneses hullám sem lehet a gondolat.
    EZ egy nagyon érdekes része a videónak, szerintem nézze meg mindenki. :))