MacropusRufus#13
"forrás? konkrét számok? vagy csak semmi sem jó? :)"
valoszínűsíthetően a technika ami vezérli nem egy P1-es. Túl sok változót kell feigyelnie, tehát 1x kellően nagy aksi kapacítás kell + a technika és a plussz aksik súlya együtt... Ez már nem 2kg....
"Netán jobb, ha részeg/drogos/egyszerűen ügyetlen vagy figyelmetlen/sík hülye (lásd: beláthatalan kanyarban előz, de sok ilyet láttam) dönt az életedről vagy halálodról (amikor éppen karambolozik veled)?"
hibás példa. Gondold újra, hogy miért.
"Ja, szerintem barora nem lenne nagy baj, ha automatikusan mennének az autók (ha már ez a nevük), és a balesetek és főleg halálos balesetek száma töredékére csökkenne."
aha, én is ezt láttam, amikor az AutoBild főszerkeszőtje 40-vel verte telibe a csarnok falát mert nem ment a merci csoda okossága, vagy a Volvo is simán telibe verte az álló autót, mert nem vette észre és még lehet sorolni.
Én CSAK autópályán engedném a gépet vezetni. Megszünne az idióta száguldozás, egy sorba mennének a kocsik, stb...
Városba viszont nem engedném. Nagyon sok a változó sztem a jelnelegi technika nem alkalmas arra, hogy realtime feldolgozza a környezetét és ennek megfelelően azonnal kiértélkelje a legjobb megoldást és azt végre is hatjsa úgy, hogy közben míg ezen végig megy ismét változott a környezet. Pl. autó fékez elötte ő lassít, de közben balról bevágnak elé ami még a lassításkor nem történt meg, jobbról megjelenik mellette a másik sávban egy kocsi és még a qurva gyerek is lelép a zebrára szabályosan.Az embernek ilyenkor a tapasztalata is sokat segít. A gép meg csak százalékokat lát. És az már komoly baj...
A gúgli megint akar valami marhanagy szart. Egyébként azok után, hogy az Android(is) gyújti az adataimat, 52346x megondolom, hogy a gúgli-t a cuccaim közelébe engedem-e vagy sem. Hógyispersze, a kocsi eléggé nevesített valami, és ugye ott is van egy szgép, ami 100%-k, hogy a gúgli rendszeréhez van kapcsolva, már csak a gúglimapsz miatt is...