Az önvezetésű autók közutakra vitelén dolgozik a Google
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fogadjunk hogy megszopatnám a technikát egy szaros bmx-el 😄
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Annyit szögezünk le hogy ezek a kocsik a körülöttük lévõ környezetet vizsgálják. Bármi váratlan történik, elõbb reagál rá mint az ember. Nem mellékesen pontosan tudja mit bír a kocsi.
"forrás? konkrét számok? vagy csak semmi sem jó? 😊"
valoszínûsíthetõen a technika ami vezérli nem egy P1-es. Túl sok változót kell feigyelnie, tehát 1x kellõen nagy aksi kapacítás kell + a technika és a plussz aksik súlya együtt... Ez már nem 2kg....
"Netán jobb, ha részeg/drogos/egyszerûen ügyetlen vagy figyelmetlen/sík hülye (lásd: beláthatalan kanyarban elõz, de sok ilyet láttam) dönt az életedrõl vagy halálodról (amikor éppen karambolozik veled)?"
hibás példa. Gondold újra, hogy miért.
"Ja, szerintem barora nem lenne nagy baj, ha automatikusan mennének az autók (ha már ez a nevük), és a balesetek és fõleg halálos balesetek száma töredékére csökkenne."
aha, én is ezt láttam, amikor az AutoBild fõszerkeszõtje 40-vel verte telibe a csarnok falát mert nem ment a merci csoda okossága, vagy a Volvo is simán telibe verte az álló autót, mert nem vette észre és még lehet sorolni.
Én CSAK autópályán engedném a gépet vezetni. Megszünne az idióta száguldozás, egy sorba mennének a kocsik, stb...
Városba viszont nem engedném. Nagyon sok a változó sztem a jelnelegi technika nem alkalmas arra, hogy realtime feldolgozza a környezetét és ennek megfelelõen azonnal kiértélkelje a legjobb megoldást és azt végre is hatjsa úgy, hogy közben míg ezen végig megy ismét változott a környezet. Pl. autó fékez elötte õ lassít, de közben balról bevágnak elé ami még a lassításkor nem történt meg, jobbról megjelenik mellette a másik sávban egy kocsi és még a qurva gyerek is lelép a zebrára szabályosan.Az embernek ilyenkor a tapasztalata is sokat segít. A gép meg csak százalékokat lát. És az már komoly baj...
A gúgli megint akar valami marhanagy szart. Egyébként azok után, hogy az Android(is) gyújti az adataimat, 52346x megondolom, hogy a gúgli-t a cuccaim közelébe engedem-e vagy sem. Hógyispersze, a kocsi eléggé nevesített valami, és ugye ott is van egy szgép, ami 100%-k, hogy a gúgli rendszeréhez van kapcsolva, már csak a gúglimapsz miatt is...
valoszínûsíthetõen a technika ami vezérli nem egy P1-es. Túl sok változót kell feigyelnie, tehát 1x kellõen nagy aksi kapacítás kell + a technika és a plussz aksik súlya együtt... Ez már nem 2kg....
"Netán jobb, ha részeg/drogos/egyszerûen ügyetlen vagy figyelmetlen/sík hülye (lásd: beláthatalan kanyarban elõz, de sok ilyet láttam) dönt az életedrõl vagy halálodról (amikor éppen karambolozik veled)?"
hibás példa. Gondold újra, hogy miért.
"Ja, szerintem barora nem lenne nagy baj, ha automatikusan mennének az autók (ha már ez a nevük), és a balesetek és fõleg halálos balesetek száma töredékére csökkenne."
aha, én is ezt láttam, amikor az AutoBild fõszerkeszõtje 40-vel verte telibe a csarnok falát mert nem ment a merci csoda okossága, vagy a Volvo is simán telibe verte az álló autót, mert nem vette észre és még lehet sorolni.
Én CSAK autópályán engedném a gépet vezetni. Megszünne az idióta száguldozás, egy sorba mennének a kocsik, stb...
Városba viszont nem engedném. Nagyon sok a változó sztem a jelnelegi technika nem alkalmas arra, hogy realtime feldolgozza a környezetét és ennek megfelelõen azonnal kiértélkelje a legjobb megoldást és azt végre is hatjsa úgy, hogy közben míg ezen végig megy ismét változott a környezet. Pl. autó fékez elötte õ lassít, de közben balról bevágnak elé ami még a lassításkor nem történt meg, jobbról megjelenik mellette a másik sávban egy kocsi és még a qurva gyerek is lelép a zebrára szabályosan.Az embernek ilyenkor a tapasztalata is sokat segít. A gép meg csak százalékokat lát. És az már komoly baj...
A gúgli megint akar valami marhanagy szart. Egyébként azok után, hogy az Android(is) gyújti az adataimat, 52346x megondolom, hogy a gúgli-t a cuccaim közelébe engedem-e vagy sem. Hógyispersze, a kocsi eléggé nevesített valami, és ugye ott is van egy szgép, ami 100%-k, hogy a gúgli rendszeréhez van kapcsolva, már csak a gúglimapsz miatt is...
képzelem milyen jó lesz egy elõtted döcögõ kocsit követni, ami besatuzik minden második úthibánál, a bkv-val olyan south parkos lesz 😄 meg egy biciklist képtelen lesz kikerülni, mert az egy dolog hogy 88 millió mérföldet megy auto pályán, ha a mami nem tartja be az úttest szélétõl számított 80 centis sávot, amibõl nem térhet ki, mert kitér, mert az úttest széle néha még járdának is rossz egy merev vázas bringával és egy bringa sokkal hirtelenebb mozdulatokat produkál, amitõl szerintem simán átmenne a szemközti sávba a kocsi 😄
szép lesz, kíváncsi leszek a statisztikákra 😄
szép lesz, kíváncsi leszek a statisztikákra 😄
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
"Az a vicces, hogy amennyit lehet nyerni a fogyasztáson a gép vezetésével, annak a többszörösét elviszi a csomagtartóban lévõ plusz súly."
forrás? konkrét számok? vagy csak semmi sem jó? 😊
"Plusz ha tökéletes gépeket készítenének a hibázhatatlan emberek, akkor sem hagynám hogy egy gép döntsön életrõl és halálról."
Netán jobb, ha részeg/drogos/egyszerûen ügyetlen vagy figyelmetlen/sík hülye (lásd: beláthatalan kanyarban elõz, de sok ilyet láttam) dönt az életedrõl vagy halálodról (amikor éppen karambolozik veled)?
Nem tudom, szoktál-e repülõgépen utazni, de bizony ott is azon múlik az életed, hogy vajon mennyire jó az a repülõgép (_gép_). Hiába vezetik emberek (amikor éppen...), ha olyan mûszaki hiba van, amin nem lehet vezetéssel javítani..
Ja, szerintem barora nem lenne nagy baj, ha automatikusan mennének az autók (ha már ez a nevük), és a balesetek és fõleg halálos balesetek száma töredékére csökkenne.
forrás? konkrét számok? vagy csak semmi sem jó? 😊
"Plusz ha tökéletes gépeket készítenének a hibázhatatlan emberek, akkor sem hagynám hogy egy gép döntsön életrõl és halálról."
Netán jobb, ha részeg/drogos/egyszerûen ügyetlen vagy figyelmetlen/sík hülye (lásd: beláthatalan kanyarban elõz, de sok ilyet láttam) dönt az életedrõl vagy halálodról (amikor éppen karambolozik veled)?
Nem tudom, szoktál-e repülõgépen utazni, de bizony ott is azon múlik az életed, hogy vajon mennyire jó az a repülõgép (_gép_). Hiába vezetik emberek (amikor éppen...), ha olyan mûszaki hiba van, amin nem lehet vezetéssel javítani..
Ja, szerintem barora nem lenne nagy baj, ha automatikusan mennének az autók (ha már ez a nevük), és a balesetek és fõleg halálos balesetek száma töredékére csökkenne.
Akkor B-s jogsi kuka?
Majd benne lesz az eula-ban, hogy hírtelen eredetû technika hiba folytán felépõ személyi sérülés esetén reklamálni a showhívatlban kell... Egy újabb lehetõség emberek foragalomból való kivonására minden téren. 😄
Az a vicces, hogy amennyit lehet nyerni a fogyasztáson a gép vezetésével, annak a többszörösét elviszi a csomagtartóban lévõ plusz súly. Plusz ha tökéletes gépeket készítenének a hibázhatatlan emberek, akkor sem hagynám hogy egy gép döntsön életrõl és halálról. Azt a kocsit viszik majd dutyiba aki elgázolt egy buszmegállót, majd visszatolatott a túlélõkre mert észrevett még egy kutyát is, vagy az "utast"? Hm?
Jah, ebben az a szar, hogy a hülye elektronika igyekszik elkerülni az ütközést, így ha elé állsz, megpróbál megállni. Ergó ha ezek beugrasztanak eléd egy pulyát és utána körbevesznek, ott halsz meg a hülye automata autóddal, míg ha én beletaposok a 3ezresembe, akkor ott nem marad elõttem nemnaponbarnult, de egy sem... Engem nem kapnak el élve. 😄DDDD
Persze ha szerelnek rá egy tûzgombot, amit ha lenyomsz, utána igyekszik minden mozgó tereptárgyat (értsd. nípeséket) elkaszálni maxisebességgel, akkor megnyugodtam elõre...
Persze ha szerelnek rá egy tûzgombot, amit ha lenyomsz, utána igyekszik minden mozgó tereptárgyat (értsd. nípeséket) elkaszálni maxisebességgel, akkor megnyugodtam elõre...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ha megnevelik a gyereket és figyelnek rá akkor nem ugrik autó elé 😊 de sztem egy ilyen technika hamarabb észleli és gyorsabban megáll mint egy emberi reakció megállíthatná.
majd lesz microsoftos is.
sajna összeütköznek mert nem kompatibilisek.
Az Apple sokkal jobbat fog készíteni, gyönyörû design jelzi majd a kocsi elején hogy ez Apple alapú. Az meg direkt lelöki a google és microsoft vezérlésûeket is.
és a szokásos szöveg. csak nehogy terroristák kezébe kerüljön.
sajna összeütköznek mert nem kompatibilisek.
Az Apple sokkal jobbat fog készíteni, gyönyörû design jelzi majd a kocsi elején hogy ez Apple alapú. Az meg direkt lelöki a google és microsoft vezérlésûeket is.
és a szokásos szöveg. csak nehogy terroristák kezébe kerüljön.
És amikor gyereket "sodor el", akkor a gúgült lincseli majd meg a nípes család?<#boxer>#boxer>
iSS!
Hát, ez nem lenne semmi.
A munkahelyi ingázás közben lehetne elintézni az ügyeket.
A parkolás is megoldódna, a kocsi leparkolna valahol, ahol ingyen lehet, majd felszedne, amikor indulok tovább.
De attól tartok, ez nem 1-2, hanem inkább 10 év távlatában van...
A munkahelyi ingázás közben lehetne elintézni az ügyeket.
A parkolás is megoldódna, a kocsi leparkolna valahol, ahol ingyen lehet, majd felszedne, amikor indulok tovább.
De attól tartok, ez nem 1-2, hanem inkább 10 év távlatában van...
expert módszer, kivitelezés, ötlet!
← ElőzőOldal 2 / 2