Nagyon sok a leírás hiányosság sajnos, többek között.
Amúgy nekem egész stabil a patch után igaz sima 1Vs1 mapon játszok most. 50 körnél tartok lassan és nem volt kifagyás meg semmi gond a bugokon kívül ugye. Jónak tűnik a játék alapja amúgy, ebből még nagyon jók is játék lesz.
Ettől függetlenül csalódás, hogy sok év alatt ennyire jutottak csak. Nem tudom mit csináltak eddig a fejlesztők a pénzükért, de ha már kifizettették a népekkel a teljes árat, akkor igen is fejezzék be teljes erőbedobással és gyors
A CNC dolog, az van hogy most már csak admirális irányítása alatt lehet flotta akár ha csak 1 hajóból is áll. Szerintem ez nem baj mert az első részben mikor ki lett fejlesztve a CNC tech, akkor már mindig azt kellett használni máskülönben túl kevés hajót tudtál egyszerre csatába vinni lemaradtál az "ellnetől" és szint tuti volt a vereség.
Az elején itt is annyi, hogy igen is gyártasz több CNC hajót aztán akkor annyi flottád lesz amennyit csak elbírsz.
A flotta irányítás nekem is nagyon idegen volt először, de aztán kiismertem és rájöttem, hogy ez így nagyon célszerű. Egyedül ami hiányzott az, hogy a határ menti bolygókra tudjam vinni a flottáimat, de rájöttem, hogy a relocatel ezt is meg lehet oldani.
Az új hajó design azért nehézkes viszont mert, ha csak egy ágyú fajtát változtatok meg, már akkor is prototípusra kell várnom sok kört. Ezt remélem valahogy orvosolják. Próbálom úgy megoldani, hogy amíg nem fejlesztettem ki vagy 3-4 új hajóra tehető dolgot addig nem redesignozok, így tovább használom a kevésbé fejlett hajókat, de legalább nem kell minden apróság miatt prototípusok gyártásával időt vesztenem.