• karesz6
    #42
    Ne nevetessük ki magunkat. Én szeretek konteózni de ez azért durva. Gondoljátok végig amit írtok. Aki megalkotja a hiv vakcinát az simán bezsebeli a magyar éves GDP-t. párszor... Óriási gigantikus biznisz meggyógyítani a HIV et.

    Amúgy meg a betegen tartásról. Lentebb már felsorolták a legnyomósabb ellenérveket (himlő vakcina stb) de arról is szeretnék mindenkit tájékoztatni aki azt hiszio a gyógyszergyár betegen szeretne téged tudni hogy ma már vannak olyan antibiotikumok is amik viszonylag olcsók széles spektrumúak és nem egy hétig kell szedni hanem 1 azaz 1 db tablettát letolsz és 12 órán belül mintha a legmakacsabb betegséget is gombnyomásra kikapcsolták volna. Biztos vagyok benne hogy léteznek összeesküvések de azok valószínűleg jóval unalmasabbak mint sokan gondolják. Ilynekre gondolok mint.:

    -Nem gyártunk olcsó gyógyszert afrikának mert ha túl sokat javítunk a hejzetükön jön a népességrobbanás és az súlyos globális problémákat okozna.

    -Amerika csak ott terjeszti hősiesen a szabadságot ahol sok az olaj és ehhez mindenki asszisztál.

    Az magyar politikusok jelentős része besúgó volt ennek nyomait (-néhány kivétel-> cirkusz a népnek) egy összeesküvéssel közösen pucolják ki. MErt az idióta magyar bármit elhisz és nem tűnik fel neki hogy pl. aki hős ellenzéki volt a régi rendszerben reggel az első este pedig az utolsó gondolata az volt hogyan tehet keresztbe a mocskos kommunistáknak azok nem valószínű hogy mehettek egyetemre (akár külföldiekre is).