karesz6#4#3 Arra gondolsz hogy hatalmas herpeszek nőnek az embereken amikből kinyúlik egy élőhalott kar és elkezd mészárolni?
2# Ez sajnos igaz. Ez a gyógyszer nem nekik készül de nem is lesz túl drága. Ez egy oltóanyag ami megelőzésre való nem pedig gyógymód. A kőkazdagok között nem terjed annyira a hiv mint a drogosok kurvák melegek stb mondjuk hasraütés szerűen 1 milliót (HUF) szerintem a melegek is és a prostik is kifizetnek ampullánként 1 millió pedig azért attól hogy reálisan elérhető rengeteg pénz. Egy ilyen cucc kifejlesztése kb 100millió$ ez mivel mégiscsak HIV vakcina legyen 1mrd$ ez mondjuk legyen 250000 ember beoltása már meg is térítette a befektetést (1 milliárd dollárt) és azért a hiv által veszélyeztetettek száma a fejlett világban jelentősen több mint 250000 és az mind profit.
1# Én szeretem a konteókat de szerinted az amit fent leírtam nem kurvajó biznisz? És igen. Még min 15 évig fog keringeni a tesztfázisban mire boltokba kerül és hozzátartozik az is hogy addig még sok olyan fázis van amin elbukhat az egész.