lpollo#72
Strogg úr, én berendezkedtem a Linux-szal, elsősorban munkára használom, nem tökéletes, de nekem megfelel, mert a szükséges termelékenységet biztosítja. A Kyocera régi szerelmem, mert költségtakarékos nyomtató, ezért is azt választottam, nemcsak a Linuxos kezelő program miatt. A vírusok terjedési sebessége itt össze sem mérhető a vindóz vírusokkal, így még a clamav is megfelel (ha lesz több száz millió felhasználó, akkor majd átgondolom, mit használjak). A Unity koncepciója tetszik, most jóval gyengébb, mint amilyen a Gnome 2 volt, válthatnék Gnome 3-ra vagy Kubuntura, de tényleg tetszik a Unity és kivárom, amíg jó lesz (mert már most is használható). Az Evolution és Thunderbird nálam versenyez, hol ezt, hol azt használom, most már több mint egy éve az Evolution-t nyúzom. Ez sem hibátlan, de nem okoz annyi gondot, hogy emiatt váltanom kellene. A memória meg tényleg nem tétel, még van is bővítő hely a notebook-ban, de még nem kell, s bármennyire is megró ezért, bátorkodtam megemlíteni... Polló László