• sanyicks
    Megint csupa csupa olyat írsz ami winen is pont úgy van (a bafagyó programot anyukád ott sem zárja be, sőt sokszor te sem amikor úgy berakad hogy nyomogathatod az end processzt :D).
    A deb csomag hiánya után még ott szokott lenni egy bin is ;)
    utána jön a fordítás, kár hogy minden stabil programnak van legalább binárisa, tehát megint a rendszergazdai dolgot kevered az átlagfelhasználóval. Átlagusernek soha nem kell forrásból fordítania.
    A te analógiádra mondhatnám azt is hogy de szar a bootmenüt win7-en bcdedittel kell parancssorban konfigolni, na hát az sem megy az átlagfelhasználónak (ja nincs is rá szüksége, mint a fordításra :DDD).

Hát ha létezne ilyen hiba, akkor tele lenne minden vele, nem csak 1-2 win fan sírna miatta aki olyan hibákat tud (állítólag) kihozni linuxból, amin a linux guruk is csak néznek hogy ezt hogy.

"Ellenben én olyat nem tapasztaltam, amit te, mondjam azt, hogy ez nem a rendszer hibája?" nekem még nem fagyott le az explorer, viszont minden extended desktopra kapcsoláskor mindig megőrül és 100%-on járatja az egyik magot desktop szaggattással, amíg nem restartolom.
    A win ilyen annyi hiba és bug van benne, hogy lehet olyan hibákkal találkozni amivel más nem, és fordítva. Azért vannak olyan részei amik eléggé problémásak, ilyen pl az egész hálózati rendszere, az sokféle hibát produkál.

Szerintem sehogy sem stabil a win, még passziánsz offcie kombózás mellett sem. Ez nem az jelenti hogy hetente összeomlik és újra kell rakni, hanem mindig van valami kisebb nagyobb probléma. nekem is másfél éves a win7-em, még is majdnem minden héten szolgál valami "meglepetéssel". De valahogy az az ubi 3 éve megy és nem kell hozzányúlni.