sanyicks#50
Hát ez nagyon nemigaz. A leghangosabb linux gyűlölők azok akik feltelepítették, de nem találták meg a start menüt, vagy nem tudták elindítani a windows live messenger telepítőjét.
Te is egyébként elég cifrákat hordasz össze. Pl az állandó next next finishel jövést aminél a csomagkezelő és pipa egyértelműen egyszerbb, meg a winnél nem kell paranccsor, holott kell ha ott is olyan mélyen turkálsz ahol linuxon is kell terminál... a fagyást ráfogod a linuxra, pedig linux hibája csak akkor lehet ha kernel panic van. A fagyás már géphiba.
Nekem és még rohadt sok embernek, nincs baja az ntfs3g-vel... talán nem resettel kéne meg hálózatból kihúzással kikapcsolni a gépet, ugyan is az nem mindig jó VINDÓZON sem (én már jártam úgy hogy áramszünet után kékhalál fogadott, miszerint az xy sys hibás memóriacímre hivatkozott), sőt 1 éve enélkül rendes win7 leállítás után szállt el a particiós tábla, amit ubunutuból állítottam vissza, mert az particiós tábla nélkül is képes olvasni a vinyót amire a win7 csak simán boot errorral tudott reagálni ;)
Eléggé nyúzott gépen fexik 3 éve egy ubi, mindennek ki van téve, csoda hogy még elindul alapból a vinyó fele már használhatatlan, de valahogy az általad említett fagyások, hibák elmaradnak... pedig csak egy mezei ubuntu desktop telepítés 8.04-ről 10.04-re frissítve.
Ellenben tegnap kivettem a pipát a virtualbox bridged networkról a hálókártyámon win7-alatt, majd befagyott a hálózati beállítások ablak, és az egész hálózati rész, még a processzeit sem lehetett leállítani, és még le is frapseltem majd be is kódolom ;) csak full restart segített.
Szóval aki azt állítja linuxon több hiba van, és megbízhatatlanabb, az hazudik. Rajtakaptam én már "minden rendben nálam a winnel" embert aki anyázott egy probléma miatt amikor ott voltam és el is mondta hogy rendszeres :) Szóval egyik oldalon feltűnően nagy a feledékenység.