• Ahoy
    Szar szemét szar ócskaság. Pont ma foglalkozok egész nap a dologgal. Új gépre 5x próbáltam telepíteni, 4 féle verziót.

Először a telepítésnél kifagyott 11.04.

Másodszor a 64 bites 11.04 verziót toltam fel egy AMD-s 2 magos gépre. Indítás után folyamatosan újraindul, miután beírtam a jelszót. No komment.

Harmadszorra egy 10.10-et raktam fel, az feltelepült rendben, de nem látta a wifit.

Negyedszerre 11.04 32 bitest próbáltam, na az legalább live CD módban elindult (epic hogy pont az AMD változat nem ment a gépen) felénél kijött egy error hogy I/O hiba (itt valszeg a CD RW volt szar)

Most 5ödszörre próbálom a kubuntut...

Anyám gépére régen próbáltam feltuszakolni a 8. valahányat, vagy 2-3x összeomlott egy frissítés után. Most végre megy rajta a 10.10 32 bit, hálaégnek nem volt még vele bajom

AMD-s notira egyszer próbáltam felrakni 8. valahányat már a telepítő indulásnál kifagyott csontra.

Vagy peches vagyok, de hogy baseball ütővel verném véresre aki kiadja ezeket az instabil fosadékokat... ááá számtalan órám ráment már a parancssorban baszkodásra.

Komolyan inkább Windows és a vírusok mint ez a romhalmaz.