gforce9#140
Az emberek többsége marhára nem fog ezzel vacakolni. Egyrészt attól ez még illegál, hogy nem tudnak rajtakapni, mert a windózod azt hazudja az MS-nek hogy te még 30 napja használod, holott 100 napja vagy 1 éve nyúzod. Másrészt egyszerűbb egy loaderrel beaktiválni és utána a frissítéseket max kézzel telepíteni. Egyik módszer sem fér bele az EULA-ba. Ezért nem is fognak vacakolni vele. Ha mindennap bemégy az autószalonba egy próbaútra, 1 idő után ki fognak vágni a fenébe, kivéve ha mesterien álcázod magad és nem ismernek fel :)
Amúgymeg kit érdekel, hogy hogy lehet full legál ingyen? Hol írtam én arról, hogy én drágállom a windózt, vagy épp olcsónak tartom? Nagyjából letojom az árát, mert ráhatásom úgysincs. Amit nem értek, hogy az előbbi hozzászólást mire fel írtad? Mert értem én, hogy win vs linux topic ez, de azért lehetne esetleg értelmesen továbbfűzni a témát, mert nemhinném hogy a "200 millió user" topichoz túl sok köze lenne, hogy te hogy mahinálod a win7 trial példányodat. Se több se kevesebb Win7 vagy Unbutu használó nem lesz tőle, mert van 1 ilyen trükk.