DontKillMe#112
"de azért valljuk be: egy átlagfelhasználónak egy idő után az agyára tud menni maga a linuxos felépítés."
-B+, ennél egyszerűbben?..:))..már a W7 is bonyibb..:D...lassan. SIma nextnextnextnext-el végig lehet nyomni..:)) (Sajnos)
"- mert ha felraksz valamit, annak a fájljait össze-vissza dobálja (ha EGY útvonal lenne minden rendszerfájlhoz, futtathatóhoz, stb.. már sokat segítene)"
- ?..konkrétabban? Megadott könyvtárakba pakol, jogosultságok okán máshova nem is teheti meg, adott user esetén.
"- mert fórumokon még mindig parancsokkal segítenek a geekek"
-Ezt anno én is sérelmeztem, de már úgy érzem, hogy ez azért van, mert hidd, el, így az egyszerűbb megoldani. Tudom, hogy ezt nehéz megemészteni, nekem is sok időbe tellett, de akkor is így van. A parancsok, amik mindig, mindenhol működnek (Alapparancsok)
"- mert a merevlemezek partícióit még mindig fel kell csatolni"
-Valamiről lemaradtam. egy átlag user esetében alapbeállításként automount van. (Megint sajnos?)
"- mert weboldalakon csak egyféle betűtípust ismer, és nem is könnyű a windowsos fontokat felrakni"
-Ez sem igaz ebben a formában, megoldás van erre is.
"- mert nyomtatót telepíteni rémálom, ez részben a gyártók sara is"
-Ahogy teljes egészében a gyártók sara, ha az összes periférikus hw elemem nem tudnám használni W7 alatt, mert nem írtak drivert. Pedig nem régi cuccokról van szó. XP alatt tökéletes minden. Ugye ne akarjanak rábeszélni egy komplett irodai cucc rebuyra?.:).
"- mert nem kezeli jól a memóriát, és ezért időnként a flash vagy maga az asztali környezet lefagyásához vezet"
-Megint lemaradtam valamiről....
A fő baj ott van, hogy ki mernek olyan verziót adni (okát lejjebb is említettem) amit én nagyon jó esetben mernék csak bétának nevezni. Stable-nek, vagy még csak RC-nek meg végképp nem. Ilyen rakás szerencsétlenség a 11.04 is.