• Penge4
    #27
    1. Ilyen helyeken azért oszt meg az ember, hogy megosszon, ha egy crawler (lásd: Filestube és társai) elkapja az neki csak jó.

    2. Aki parázik az használjon Opera Unite-ot. Ott 20 gigát is megoszthatsz 1 másodperc alatt. A fogadó fél pedig bármilyen eszközt használhat még PC sem kell, csak egy HTML-t megjeleníteni képes böngésző. A sebességnek csak a feltöltési sebességed szab határt (ahogy bárhol máshol is.

    [HUN]FaTaL: És azt egy botnettel mennyiből tart feltörni akár brute force eljárással? Aki a fájlt birtokolja, az a tartalmát is (előbb, vagy utóbb) birtokolni fogja. Nagyon egyszerű. Családi videókra és kis mennyiségű embernek szánt fájlokra ott van az Opera Unite. A fájlmegosztók azért vannak, hogy a lehető legnagyobb embertömeget érjük el vele, akkor meg az a cél, hogy letöltsék, nem az, hogy titkosítva szopjunk vele.

    Aki meg backupnak használja, annak ott a Skydrive és társai. Mindenre megvan a megfelelő eszköz. A Rapid-like megosztók mindig is warezolásra születtek, még ha az oldal tulajdonosai ezt nyíltan tagadják is.

    Tetsuo: Na ja. Néha elég a szopacshoz a fájl létrehozásának/módosításának dátuma is.