Bárki hozzáférhet a fájlmegosztókra feltöltött adatokhoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Fájlmegosztóra privát adatot? Minek?
- Aki mégis megteszi titkosítatlanul és bízik benne, hogy rejtve marad az egy idióta.
- Amúgy meg a kutyát sem érdekli más nyomorult magánélete.
- Ha meg mégis érdekel valakit a magánéleted az bármikor figyelhet téged.
Nem is tudom mit akartak ezzel? Most akkor mindenki meneküljön a fájlmegosztókról mert azok ész nélkül hozzáférést adnak fájlokhoz vagy mi?
<#levele>#levele>
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A cím egyszereûen zseniális XD
"Bárki hozzáférhet a fájlmegosztókre feltöltött adatokhoz"
hátbazmeg ... NEM EZ Az EGÉSZ CÉLJA??????????????
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
egyetlen apróság nem tûnik fel mégse: az átlagember alapvetõ bizalommal fordul egy ilyenhez, ha azt írja biztonságban lesznek az adatai akkor jobb híján elhiszi.
az ilyen kutatások arra jók, hogy a zindexen meg a zesgén esetleg olyannak is felhívják erre a figyelmét, aki nem akkora vértudós, hogy jelszavazza a zipet. az eddig hõbörgõk nagyrésze gondolom még a truecryptrõl se tudja hogy az valami vagy megy valahova.
Én régen a Butterfly Effect Directors Cut DVD-t törtem fel mivel úgy rakták ki piratebayre, hogy rarolva, és lejelszavazva, szerencsére csak 3-4 karakter volt a jelszó, és cska nagybetûs.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
2. Aki parázik az használjon Opera Unite-ot. Ott 20 gigát is megoszthatsz 1 másodperc alatt. A fogadó fél pedig bármilyen eszközt használhat még PC sem kell, csak egy HTML-t megjeleníteni képes böngészõ. A sebességnek csak a feltöltési sebességed szab határt (ahogy bárhol máshol is.
Aki meg backupnak használja, annak ott a Skydrive és társai. Mindenre megvan a megfelelõ eszköz. A Rapid-like megosztók mindig is warezolásra születtek, még ha az oldal tulajdonosai ezt nyíltan tagadják is.
Tetsuo: Na ja. Néha elég a szopacshoz a fájl létrehozásának/módosításának dátuma is.<#idiota>#idiota>
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Ahogy már elõttem is leírták ennek pont az a lényege hogy publikusan megosszak valamit "mindekivel". Aki meg ezt nem akarja válasszon más formát ha csak szük körben akarja megosztani a fájljait.
"hey, what do you think, do they still watch msn for keywords like bomb, plane, jihad, terrorism, allahu akbar and shit? 😄"
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Komolyan a mai digitális kamerákon megáll az eszem. 1,2 megás jpeg-et lementettem 430 kilobájtba ugyanazon a felbontáson, változatlan minõségben, csak a nem képi információkat vágtam ki belõle, mint macskát ...
MSN, Skype, e-mail, esetleg személyesen nem lehet megmutatni? Annyi más lehetõség van!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Végülis a telefonszámod is hiába titkos, ha egy automatata végighívja szépen az összes lehetséges számot, ami nincs benne a nyilvános telefonkönyvekben. Húha?!? Megijedtünk? Nem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
+ ott a forrás.
Emlékeztet az egyik OKJs képzésre ahol port szkennert írtam szakdolinak delphi nyelven 😄 Szép és jó és örültem mint állat, hogy mûködött de ha már van 1001 szerintem fölösleges idõ pazarlás...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Szuper.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Ezeknek az oldalaknak ez a lényege,hogy más is hozzáférjen a tárolt adatokhoz.
Hol a hiba?
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nem regelek olyan oldalra, amelyik ilyet kérdez! A bankkártyaszámom, meg a pin kódjaim nem kéne az ilyennek?!
"Ezek az oldalak egy dologban megegyeznek: bárki szinte bármilyen fájlt feltölthet rájuk és azokat harmadik fél számára is elérhetõvé teheti."
Pont ez a lényege a dolognak. Aki feltölt, az azért teszi, hogy mások is részesüljenek belõle.
"A felmérés katasztrofális eredménnyel zárult, kiderült ugyanis, hogy szinte egyáltalán nem biztosítható az egyes fájlokhoz való korlátolt hozzáférés. Könnyen elképzelhetõ ugyanis, hogy valaki csak a barátainak vagy a családtagjainak akarja elérhetõvé tenni egy családi eseményrõl készült fotóit, ám az azokhoz vezetõ hivatkozáshoz elvileg bárki hozzáférhet."
Aki így akarja eljuttatni a privát felvételeit a családja, ismerõsei körében, az meg is érdemli. Másolja ki egy sorozat CD-re, és postázza, vagy adja oda személyesen.