• sanyicks
    #40
    Így kevesebb mint fél év után tudni lehet hogy NEM lesz rá vinfos (miért is lenne nem is láttam rajtad kívül mást akinek hiányzik, és ez logikus is mert semmi értelme nem lenne.

    Azért probléma a 20ezer vinfosért, mert:
    -egyáltalán nem szükséges rá
    -bloatware csak lassítja
    -nincs semmi előnye pl armos gépnél mert úgy sem fogod rajta az x86-os programokat futtatni ;) márpedig a win egyetlen előnye a szoftverellátottság lenne
    -annak kéne örülnöm hogy 20 ezer forintért kapok 37 ezer forintos oprendszert? Minek örüljek ha teszem azt van egy dobozos változatom, így 2x veszem meg? És hogy örüljek neki hogy ha a rendszer úgy 5000 forintot érne meg amitől a 20 is távol van? :D (megjegyzem akkor sem örülnék ha többször meg kéne vennem

    Megértem hogy imádod a vindózt (illetve nem értem) de nem kell mindenhová azt tolni ahova nem való. Játékpc-kre való (vagyis arra van kényszer) és kész.

    2 kiszerelésben adják, amiben csak a hw a különbség, egyébként nem adnak hozzá os-t, le lehet tölteni és telepíteni, vagy lehet rendelni sd kártyán előretelepítve (linuxot vagy riscos-t). A 12 hónapon belülből meg annyira nem lett semmi, hogy már november eleje óta nagyban használja az a pár ezer programozó akiknek prioritással kiküldték. Bárki meg decembertől rendelheti meg :) 25$-ért a gyengébb, és 35$-ért az erősebb verziót.