én azt gondolom hogy ez az ausztráliai ötlet nem rossz.
pontosan a fiatal korosztályt kell megcélozni mert ők a legbefolyásolhatóbbak
aki már kőkemény cigifüggő és nem akar az istenért sem leszokni azon már nem lehet segíteni.de ha egy tízéves gyerek odamegy és megkérdezi hogy miért cigizel akkor nem azt kéne mondani hogy mert tök jó meg idegnyugtató meg milyen raj leszel tőle hanem azt hogy elrontottam annyi idősen mikor olyan fiatal voltam mint te és már képtelen vagyok abbahagyni a cigizést.de TE ne kövesd el ugyanezt a hibát bárki bármit is mond. az én családomba is vannak dohányosok de mivel ALKALMAZKODNI kell ezért már megszoktam.annak ellenére hogy abszolút anti-dohányos vagyok. soha ráadásul már-már undorral nézek a cigisdobozokra mert pontosan tudom azt Mit nyújthat és mit nem.tudom mert én is elszívtam 1-2 szálat mert milyen raj leszek tőle. elszívtam semmilyen pozitívumot nem éreztem. mondom ezért adjak ki én egy valag pénzt? a semmiért? a raj-ságért?
bocs de ha ez az ára nem kell a rajság. azt a pénzt és másra is el tudom költeni olyasmire aminek sokkal nagyobb haszna van.és igen nem kell dohányozni csak azért hogy kemény gyerek legyél megmutattam már párszor hogy e-nélkül is lehet kemény lenni :) (mondom mindezt én középiskolás fejjel)