lestyanrobi#62
Engem nem érdekel, hogy a dohányosok szennyezik a légkört. Nem hiszem, hogy ahhoz hasonlóan rosszat tenne, mint például a sok autó. Engem ez érdekelne: miért kell nekem azt elviselnem, hogyha bármilyen zárt helyre bemegyek, és előtte bent cigiztek, vagy ha a kocsmában legalább 3-4 asztallal arrébb cigiznek, még akkor is, mikor hazaérek bringával (ami egy kicsit ki is szellőztet), erős hamutál szagom legyen? Sőt, ha ráteszem a hátizsákomat, vagy előtte használt ruhadarabomat akármilyen másik "tiszta" tárgyra éjszakára, az is teljesen bűzleni fog másnap. Ezt miért kell elviselnie azoknak, akiket ez ZAVAR? Szinte nincs olyan kocsma, ahol ne lennének cigisek, vagy teljesen el lennének zárva tőlünk. Ott még nem zavar annyira, de otthon nem akarom, hogy olyan szagom legyen, mint egy rohadt hamutálnak. És nem csak a ruháim veszik át a szagot, hanem az egész hajam és a bőröm is beszívja állandóan és ez szerintem már gusztustalan. Oké, van olyan, hogy fürdés, de addig is azt érzem állandóan és lebeg a szemeim előtt egy hamutál képe.