• Karabakh
    #207
    Könnyű ilyet állítani egy Marokkói vagy Tunéziai utazás után, ahol a muzulmánok a segged is kinyalják a pénzedért. Vagy egy Egyiptomi út után, hisz belőled élnek. Viszont ha valaki Egyiptomban jár akkor kérdezzen már meg egy Kopt Keresztényt Alexandriában, hogy milyen az életük és milyen megpróbáltatásokon kell keresztülmenniük nap, mint nap! És ők még a "szerencsések" közé tartoznak! Pakisztánban, ugye törvénybe van iktatva a halálbüntetés istenkáromlás miatt. Ami tekintve, hogy elég lazán értelmezhető, hogy mi számít istenkáromlásnak, megszámlálhatatlan életet követelt már az évek alatt (Keresztényekét, Hindukét, sőt még a muzulmán Ahmadija közösségét is). De Észak Nigéria, Szomália, Szudán, Indonézia, Dél-Fülöp Szigetek, vagy akár Malajzia is iskolapéldái a Iszlám barátságos, mások iránt abszolút "toleráns" természetének.

    Összehasonlításképpen pedig érdemes megnézni, hogy hogyan élnek a muzulmánok a Nyugati országokban és hogy milyen jogaik és kiváltságaik vannak (amiből látszólag nekik sosem elég, ugyanis napról napra többet követelnek). Gomba módra szaporodnak a mecsetek, a Halal kifőzdék, hentesek, és a muzulmán gettókban már régóta Sharia törvények uralkodnak. Kelet Londonban mar szinte nem is látni nőt fejkendő nélkül (érdekes kirándulás egyébként Kelet London, mindenkinek nagyon ajánlom!).

    Ezek pedig tények. Bárki meggyőződhet róluk egy rövid kutatás után esetleg olyan emberekkel elbeszélgetve, akik ténylegesen ott élnek! Könnyű a monitor előtt ülve, a kuruc.infóbol, meg esetleg egy apucival eltöltött Marokkói hétvége után "tájékozódni," meg megint más első kézből megtapasztalni, hogy hogyan mennek a dolgok a világ más pontjain.