• Chocho
    #205
    Értem, köszi. Ami ebből mondjuk szerintem tényleg nagyon cink, az nem az összedőlés (mert mondom, nem vagyok építész és még a legnagyobb koponyák sem értenek egyet a kérdésben, de persze a véleményed tiszteletben tartom), hanem a Pentagon és a megtalált papírok. Nem lehetséges, hogy tényleg rakéta rombolta le a Pentagon oldalát, csak épp repülőt mondott az amerikai kormány, mert kicsit nehezen magyarázható meg, honnan szereztek profi katonai felszerelést terroristák? Mert ugye az elég vad, hogy ha mindenre elszánt fanatikusok tömegek megölésére fejlesztett szuperfegyvereket tudnak vásárolni. A papírok meg... talán hirtelen kellett válasz a közvéleménynek, s mivel a hírszerzés anyagai nem elég meggyőzőek, előálltak ezzel a mesével.

    Az viszont már bizonyított tény, hogy a kormány tudott a támadásról. Csak épp üzletet láttak benne és úgy döntöttek, hogy nem csinálnak semmit. Talán meglepődtek a károkon.

    Ami viszont a kontrollált robbantást illeti... nem lehet hogy az épületben régóta volt egy titkos önmegsemmisítő mechanika mert tudták, hogy a 90-es évek eleje óta célpont? Aztán hopp, belerepült a gép és a bombák felrobbantak, lerombolva az egészet. Ha belegondolunk ez megmagyarázná, hogy miért a sok ködös részlet. Azt mégsem ismerhették volna el, hogy "igen, tudtuk hogy célpont az épület, és ezért aláaknáztuk, hogy ha gáz van, a város elpusztítása nélkül is le lehessen rombolni, de nem szóltunk, mert hát minek azt"...?