• Magiszter
    #8
    Érdekes én jövő héten veszek netbook-ot. Egy laptopot cserélek le, mert rájöttem hogy nem kell nekem a 3 és fél kilós, 1,5 órás akkuidejű ám Core2Duo-s gép, mert játszani, modellezni, renderelni, tervezni és filmet vágni az asztali gépen is tudok, sőt fényévekkel jobban.
    Ráadásul a Brazos már elég erős hozzá hogy netezni, filmezni, meg táblázat kezelni lehessen rajta kényelmesen. Meg egy 1,5 kilós vackot könnyen hónom alá csapok és mivel 5 óráig bírja akksiról így szinte bárhova elvihetem töltő nélkül is.

    Amúgy nagy valószínűség szerint azért csökkent a piac, mert az emberek belátták hogy az Atom-os vackok kb nem érnek semmit* és várnak hogy végre megjelenjen egy olyan platform amivel kezdeni is lehet valamit. Szerintem a Brazos az most ez. Hátha kialakul valami verseny az Intellel... annak én csak örülnék.


    *Több ismerősöm atomos netbookját próbáltam régebben és mikor meg volt nyitva egy netes oldal, mellette elindítottam egy egyszerű divx-es filmet és szaggatott... hát rájöttem hogy a netbook ebben a formájában kb 0-t ár.