Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • ratgab
    Ha már nem hagyod annyiban a dolgot:

Egy szóval nem írtam sem prociról sem ram-ról, igaz, hogy a videókártyát sem említettem konkrétan. Szóval nem neveztem meg a dolgot, nem mentem bele ennyire, mert azt gondoltam ez eléggé evidens (mivel vga reklám-on kívül talán nagyritkán egy-egy Intel vagy AMD felirat villan be játék előtt)!

Ezen mit tudnék félreérteni most komolyan (ugyanezt írtad, vagy ha nem akkor te írsz érthetetlenül komám nem velem van a baj)

Az meg aztán, hogy ki mikor megy el a másikhoz (biztos nem a Relic megy el, hogy drága AMD vagy Nvidia hagy rakjam már ki a logótokat, mert mi azt annyira kiszeretnénk... jah és ingyen tennénk, mert mi olyan baromi fasza fiúk vagyunk... Fenéket) baromira mindegy a pénzt megkapják érte, mert reklám felület (ezt nem tudom jobban leegyszerűsíteni). És valamivel fejlesztenek (vga, aminek a logója végül bekerül). Én még olyan játékkal nem találkoztam, aminek az Ati/mostmár ugye AMD felirat volt az elején és jobban ment volna Nvidiával. Ennek megértése innentől józan paraszti észt igényel semmi mást!

Sőt odáig is elmennék (ami most visszagondolva valószínűbb is), hogy fejlesztéshez szükséges Hardvereket is adhatnak ilyenkor a hardvergyártók (itt van 25-30 vga ezen fejlesszétek a játékot, megkapjátok grátiszba, de legyen ott a logónk a játékban). Pénz, hardver, sportautó baromi mindegy, a lényeg az, hogy kapnak valamit, mert Reklámfelület nincs ingyen!!!!