Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Ez frankón nem évek kérdése.
Ha valaki a játékokat szereti akkor a gép fullmindegy, ha valaki a PC-t szereti akkor meg ez van amit írsz.
Természetessen nem kötelező, ez nem úgy van hogy ez a trendi meg az a trendi, te úgy vagy jól hogy azt szereted a másik ugy hogy mást szeret ennyi.
A baj azokkal van akik azt hiszik magukról hogy többek azért mert xyz gépük van, és a másik csak low lehet.
Ez csak a baj.
Én nem a gépeket szeretem hanem a játékokat, mármint csak néhány címet, független milyen gépre jön ki.
Mikor piaci Nintendo-m volt akkor arra, mikor PS-em akkor arra, mikor PS2-őm akkor arra, mikor PC-m akkor arra, mikor x360 akkor arra.
PS3-on is vannak kedvencek csak nem tudom megvenni.
De manapság ritkábban játszom beérem azzal az évenkénti 5-6 játékkal amikkel úgy látom hogy full elvagyok és nem csak lenyomom 4-5 ora alatt és ennyi.