Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
ratgab #2156 Nekem eddig a rekordom 7900 lett Corruptionben (Morph+Smokebomb kombóval).
Assasinateben egyenlőre csak 6700 volt a max, azonban mindig 10 kill fölött vagyok (és általában kevés halállal).
Amúgy ez az új Lock rendszer nagyon nem tetszik. Ugye lock után, ha sokáig látószögedbe van a célpont, akkor tudsz csak inkognitó bónuszt elérni. Ha jól értem csak Reckless állásban érzékeli (erről megerősítés, vagy cáfolat kéne... segítene a taktikám alakításában.) a célpont, hogy lockolták, mégis amint lockolom általában szaladnak is, pedig én meg sem mozdulok (blendben vagyok és csak némán követem szemmel a célpontot.
Namármost, ha rögtön érzékeli a lockot, amit lockolom (és persze ha közel vagyok hallja a susmorgást), akkor kérdem én, hogy a radai rossebben lehet biztos módszerrel inkognitó bónuszokat elérni.
Ehhez vagy nagyon idióta célpont kell, aki nem tudja mi az a piros bizbasz a sarokban és nem hallja a susmorgást, vagy baromi nagy mák, esetleg rengeteg egy helyen lévő vadász kell (ez meg akkor így baromi zsákbamacska szerintem).