Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
ratgab #2101 Megdöntöttem az assassinate rekordodat kemény 100 ponttal, így 6650 a cél (mondanom se kell nem lesz egyszerű
, nekem is most sikerült először 6000 feletti játszmát nyomnom: 11 kill 1 death volt az eredmény... 2. killem 1000 pontot ért
. Klasszikus csalogatás smoke+stun+focus+poison felállásból született, jah és még egy variety-t is bedobott a gép
).
Amúgy nem volt rossz a tegnapi manhunt sem, habár abban elég béna voltam (meg van egy jókora előnyöd, te 50-es vagy én meg 23-as, neked már minden képesség megvan nekem még nincs, illetve már van.
), de az utána következő artifact assault marha jó volt (most játszottam először, de igen jól ment!)
Amúgy a steal the arcifact is nagyon könnyű, ha az ember blendel. Azonban ezt egy jól irányzott templar visionnel ki lehet szűrni.